ToughKeng 440c Tērauda Taktiskās Medību Naži Zebra Wood& Rožkoka Rokturi Paramilitāro Fixed Blade Nazis

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: doner nazi, paramilitārās 2 mērogā, knive, medību nazi izdzīvošanas nažiem d2, paramilitārās 2 pulksteņi, taisni nazis ar fiksētu asmeni, spyderco paramilitāro 2 vara svari, spyderco paramilitāro 2 mēroga skrūves, militārais nazis ar fiksētu asmeni, c81.

    €21.32 €27.69
  • Roktura Materiāls: Koka
  • Asmens Materiāls: Nerūsējošā Tērauda
  • Modeļa Numurs: Dāvanu
  • Zīmola Nosaukums: ToughKeng
  • DIY Piederumi: Metālapstrāde
  • Veids: Fixed Blade Nazis
  • Apvalks asmens: Neilona
  • Cietība: 57hrc
  • Pieteikums: Medību Nazi

Apraksts: Asmens materiāls: 440c Tērauds Cietība: 57HRC Pilns garums: 23.9 cm Asmens virsmas: Slīpēšana pulēta Asmens platums: 3cm Asmens biezums: 0.31 cm Asmens apvalks: Neilona Rokturis materiāls: Zebra koksnes + Palisandrs + Misiņa galvas Svars: 260 g, Ja jums ir nepieciešams vairāk informāciju par produktu, lūdzu, sazinieties ar mums.Paldies!

Uzmanību: -Pēc lietošanas nazis, mazgāt un sausa uzreiz ar sausu auduma gabaliņu. -Drošības, nelietojiet to ar roku, kad nazis kritums uz leju. -Nav testu sharp ar pirkstu.Maksājuma 1.Mēs pieņemam Alipay, Paypal, West Union,TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA. 2.Apmaksa jāveic 3 dienu laikā no pasūtījuma.Sūtījuma 1.Mēs kuģis Pasaulē, kā Dāvanu. 2.Papildu maksājuma vai pasūtījuma maksa ir pircēji atbildību. 3.ltems tiks nosūtīti ietvaros, 1 - 3 darba dienu laikā pēc maksājuma pabeigta saņēmis. 4.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem,tas var ilgst līdz pat vairākām dienām.ja jūs nevarat saņemt to pēc 40 dienām.Lūdzu, sazinieties ar mums izšķirtspēju. 5.Sūtījumi var ietekmēt brīvdienas,pasākumi un citas neskaidrības.Mēs nevar garantēt ierašanās laiku.Atgriezties & Garantijas 1.Jums ir 7 dienas, lai sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā,tas tiek uzskatīts par izmantoti, un mums nebūs jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē. 2.Atgriezies preces, ir jābūt oriģinālajā iepakojumā un jums ir sniegt mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, īpašs iemesls, lai atgrieztos. 3.Mēs jums atmaksāsim pilnu uzvarētāju cenu amout,saņemot preci, jo tā originalB stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem,pēc tam, kad gan Pircējam, gan Pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv.VAI,jūs varat izvēlēties, lai rezerves.Atsauksmes Atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, pirms jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite,tā, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti