Dzīvības koks Orgone Piramīdas 60mm Peridots & Lepidolite EMF Aizsardzības Orgonite Enerģijas Čakra Reiki Meditaiton Dziedināšanas Rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: čakras akmens, eml testeri, orgonit, orgonit piramīda, 7 čakra, ga2100, orgonita, eml detektoru, orgon diy, 7 čakra piramīda.

    €21.85 €24.28
  • Materiāls: Dabīgais Akmens
  • Postenis Augstums: 6cm
  • Modeļa Numurs: 036
  • Postenis Svars: 200g
  • Objekta Garumu: 6cm
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi
  • Produkta Funkcijas: roku darbs
  • Objektu Platums: 6cm

Dzīvības koks Orgone Piramīdas 60mm Peridots & Lepidolite EMF Aizsardzības Orgonite Enerģijas Čakra Reiki Meditaiton Dziedināšanas Rīks

Materiāli, Peridots,Lepidolite,Vara,sveķu,mīlestība Ideāls Čakra darbu, Reiki dziedināšanu, kristāla režģi, mājā, birojā, dekori, dāvanas, un vairāk!Pamatnes Izmērs: Apm.60mm Pakete Ietver:1pc orgone piramīda ar dāvanu iesaiņojuma kaste. >> Peridots ir simbols cilvēka potenciālu.Iemesls tās priekšnieks pielāgošanās spēju un dzīvotspēju ir tas, ka olivine izstaro fluorescences vai phosphorescence, un tās īpašības maiņa ar apkārtējo vidi.Peridots var mierināt stingri nervi, atbrīvot iekšējo uzbudināmība, un ļauj attīstīties uzņēmumiem, tā, ka veiksmi turpinās.Peridots efektivitāti ir ne tikai tas.Lielākā daļa cilvēku domā, ka, ja jūs valkā Peridots, jums var atvieglot spriedzi, tuvāk ārpasaulei, un aizsargāt draudzību savā starpā.Turklāt, Peridots var izmantot arī kā izārstēt medicīnā.Peridots, kad nesatricināmi savā pulveri var lietot, lai ārstētu tādas slimības, kā astma, un to var novietot zem mēles, lai atvieglotu simptomus slāpes, ko izraisa augsta temperatūra.A "akmens pārejas", Lepidolite palīdz atbrīvot un reorganizācijas veco uzvedības un psiholoģiskās likumsakarības, uzmanīgi liekot mainīt.Tā nes dziļu emocionālu dziedināšanu, nomierina un samazina stresu un depresiju.Lepidolite novada negatīvisma un uzstāj, tiek izmantoti augstāko labu.Jo tas ir Roku darbs produktu,un kristāli un akmeņi, kas ir atšķirīgi viens no otra,tāpēc tas ir normāli, ka izskatās citādi.Bet atšķirība padara katru Orgone piramīdas Unikāls.Orgonite Kristāli Piramīdas Veicis Orgonite Metālu un Dažādu Dabas Kristāli avots no dažādām pasaules daļā.Spēcīgu Vibrāciju Enerģija tiek ražota, sadedzinot Dabas Čakra kristāli, reaģē ar Orgone Enerģētika, kas dot pozitīvo vērtību visapkārt.

PIEZĪME:

1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, tas pirms maksāt. 3. Jo šis ir roku darbs sveķu produkts,tāpēc tas ir normāli, tas ir dažas visiable burbulis.

Raimundukas1132020-09-03
"its broken "
Viktor Mordasov2372020-10-18
"I thought it was a little bigger, but it's very well done. Very good gift. Shipping very well care and the detail of the box and wrapper very well. Thank the seller for that detail. He arrived in time!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti