Runyangshi 1PC 304 Kristāla Dziedināšanas Salmu zilā lapis lazuli 18/8 Nerūsējošā Tērauda Atkārtoti Zilā Lapis Lazuli Salmiņi ar Otu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: kristāla dziedēt, amythest, kristāla zizli, kristāla akmens, natur akmens, dabas akmens un kristāla, crystal tower, bļodā crystal, kristāla režģa koka, ametists raw.

    €15.54 €24.28
  • Zīmola Nosaukums: Runyangshi
  • Tēma: Talismans
  • Materiāls: Lapis Lazuli
  • Reģionālā Funkcija: Ķīna
  • Stils: Mākslīgās

Laipni lūgti mūsu veikalā!

Pieņemt Piliens Kuģniecība

Objektu attēlotie ir vienmēr precīzs preci jūs saņemsiet.

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums ~~ mēs vienmēr esam šeit, lai jums !

Apraksts: N u murs 304 kristāla pipeti(lapis lazuli)

Svars

200g/set(Ietver iepakojuma) Izmērs 20cm

materiāls lapis lazuli, Ņemiet vērā, var būt nelielas atšķirības krāsu un izmēru

Ko tu iegūsti - 1 GAB., viena un tikai jūsu pašu dabiskās dziedniecības kristāla salmi ar suku.Katrā salmu nāk ar skaistu lielā kristāla pievienots apakšā salmi (kas sēž jūsu tasi!) Kristāla uzliet savu dzērienu, mājās vai ceļā!Droša Materiāla - 18/8 (304 )pārtikas klases nerūsējošā tērauda + 100% dabīgs kristāls.Salmu varētu noskrūvēt divās gabalu tīrīšanai.Izmērs - Salmu garums: 7.9".Kristāla izmērs: Garums aptuveni 1.65"-1.7"(42-43mm)/ Platums par 0.98"(25mm).Lūdzu, ņemiet vērā, ka kristāli ir dabisks, katrs akmens var nedaudz atšķirties ar formu, izmēru, krāsu un caurspīdīgumu, katrs kristāls ir atšķirīga un unikāla.Lapis lazuli ir pusdārgakmeņu akmens, kas saistīti ar trešās acs čakra.Šis kristāla, akmens izceļas pasaules dārgakmeņiem, ar dziļu safīra zilā krāsā.Tas satur arī labklājību un bagātību īpašības, ar savu unikālo variācijas zelts un baltie plankumi, labu veiksmi akmeņiem. 100% Apmierinātība Garantēta - Visi Runyangshi produktiem, kas ir klāta ar 100% 30 dienu naudu atpakaļ garantiju.Mēs esam pārliecināti, ka jums patiks mūsu unikālo kvarca.Tomēr, ja jūs esat neapmierināts ar jebkuru vienumu, vienkārši sazinieties ar mums, ja jums ir kādi jautājumi, mēs jums apmierināts risinājumu.

1. Ja ir kādas problēmas ar maksājumiem, lūdzu, nav vilcinājās, sazinieties ar mums pa Messager.Mēs atbildēsim jums, un izdomāt veidu, kā ātri vien iespējams.

2. Lūdzu, apdare maksājumu procesā, nekavējoties pēc tam, kad veicat pasūtījumu.Mēs piegādāsim preci pēc maksājumu.

3. Jums ir jūsu preces pie komplekta cena kā jūs pirkt vairāk gabalus, tajā pašā laikā.Sazinieties ar mums un saņemt zemākas cenas

1. Lūdzu, sniedziet mums pieciem-sākt atsauksmes, ja esat apmierināts ar pirkumu.

2. Tas būs ļoti pateicīgi, ja jūs dalīties attēlus posteņu atsauksmes.

3. Lūdzu, nedodiet mums negatīvo atgriezenisko saiti, nekonsultējoties ar mums.Mēs apsolām, lai atrisināt jebkurā veida problēmas, tik ilgi, cik jūs sazināties ar mums.

1. Jūsu apmierinātība ir mūsu prioritāte!Ja jūs neesat 100% apmierināts ar savu pirkumu, lūdzu sazinieties ar mums pa Messager.Mēs atbildēsim vienā darba dienā.Mēs apsolām, lai tiktu galā ar šo problēmu, un arī padara jūs laimīgs.

2. Kvalitātes problēma, mēs sniedzam 100% kompensāciju.

3. Ja jums ir tendence atgriezties vai aizstāt objektu, par citām problēmām, mēs (daļēji) jāmaksā piegādes maksa, kas atkarībā no problēmas.

US $ 4.99 / Cena

ASV dolāru 4.8 / Cena

ASV dolāru 10.68 / Cena

US $ 5.3 / Cena

ASV dolāru 12.88 / Cena

US $ 4.2 / Cena

ASV dolāru 23.5 / Cena

US $ 6 / Cena

ASV dolāru 25.6 / Cena

US $ 6 / Cena

ASV dolāru 10.6 / Cena

ASV $ 5 / Cena

ASV dolāru 18.8 / Cena

ASV dolāru 11.4 / Cena

ASV $ 5 / Cena

US $ 4.2 / Cena

ASV dolāru 12.88 / Cena

ASV dolāru 26.8 / Cena

US $ 5.99 / Cena

US $ 7.8 / Cena

Fresprit632020-09-06
"The straws are definitely well worth the purchase! They are large sized and so are the crystals. Comes with the mini booklet and plain packaging so you can logo the back of the boxes yourself. Everything is as described. Ordered on the 25th of August and received in New Zealand on the 7th of September. Packaged well in bubble wrap with a soft insulated lining."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti