Dušas Aizkars, kas ar Āķi 66x72 Galvas, Rokā Mazs Kucēns Bīgls Hipster Cepuri Maz Suns, kas Novilkta Dzīvniekiem, Savvaļas Skaistumu Brūna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: automašīnas paneļa attēls, aizkari bērnu suņiem, tourqoise guļamistabas aizkari, suns krekls sievietēm, Suns Vadītājs, bīgls mamma, beagl, aizkari bano suns, bīgls plīša rotaļlieta, suns t krekls sieviete.

    €8.02 €19.56
  • Materiāls: Poliestera
  • Stils: Jaunā Klasiskā/Post-moderna
  • raksts: svītrains
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Parasto

Apraksts

● 100% Poliestera Audums.Dušas Āķi Ir Iekļauti.

● Ūdens atbaidīšanas: Dušas aizkars ūdensizturīgs uzņēmums vēl nav gluda tekstūra, kas veicina ūdens loku veidošanos un novērš aizkaru mērcēšanas un vannas istaba virtuves grīdas.Mazs ūdens pērles forma pāri aizkaru, kas nodrošina maigu ūdens novadīšanas un swift dušas aizkars žāvēšanas.

● Uzticams: Pastiprināta gredzens/āķis caurumi, lai viegli karājas,rūsas izturīgs metāla grommets neļauj pārplēst,izturīgs visā ilgtermiņa lietošanai.

● Ātri sausas.Viegli tīrīt un uzturēt.Mašīna mazgājami.

● Ērts: Viegli iekļaujas jebkurā standarta izmēru dušu/vannu un strādā ar taisnu vai izliektu dušas stieņi.Dušas aizkari ir izgatavoti, lai izturētu mitrumu-bagāta vannas istaba vidē.Palīdz saglabāt papildus ūdens šļakstās no izkļūt no dušas.Uzreiz atjauninot visu vannas istaba deco dizainu un nodrošinot nepārspējamas, upscale izskatu.

● Mašīna mazgā aukstā.Nav balinātāju vai veļas sausa.Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.

● Lūdzu, ļaujiet 1-2 cm kļūdas dēļ manuāla mērīšana.Lūdzu, pārbaudiet, vai jūsu adrese laikā izrakstīšanās.Mēs neesam atbildīgi par jebkuru nepareizi adreses.

Paketē iekļauts 1. 1GB Dušas Aizkars un 12PCS āķis gredzenu . 2. W = platums , H = augstums . 3. Lūdzu atļaut nelielas novirzes (1-2cm) sakarā ar hemming. 4. Visas preces ir reālā šaušana.Tomēr dažādu monitoru var izraisīt krāsas var nedaudz atšķirties.

Qwert Far East2020-11-10
"The blue background and the colors are not the same, it is still magnificent! I love it! Fabric quality and drawing is great"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti