3PCS/SET 12 Krāsas OUMAXI Akrila Krāsas Nagu Mākslas pulēšana + Nagu Mākslas Otu + Krāsu Jaukšanas Palete Ēdienu Bezmaksas Piegāde

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: akrila paklāji komplekts, mix nagu, gēla nagu lakas komplekts, acryl nail art set, viltus nagu komplekts, Nagu Laka Komplekts, Acryl, moyra nail art, ēdiens nagu, manicur komplekts.

    €9.80 €10.89
  • Daudzums: 3PCS
  • Izmērs: 3pcs/set
  • Materiāls: Plastmasas
  • Modeļa Numurs: A
  • Vienuma Tips: Set & Komplekts

Pakete Ietver:

1X 12 krāsas nagu OUMAXI Akrila Krāsas

1X 7PCS/DAUDZ Nagu Suka

1X Jaukšanas Palete Ēdiens

Politika:

Mēs kvalitātes pārbaude pirms izsūtīšanas objektus.Lūdzu, sazinieties ar mums, ja neesat apmierināts ar preci, kas pēc tā saņemšanas.

Visi e-pasti tiks atbildēts 2 darba dienas laikā.Ja jums nav saņemt mūsu atbildi, lūdzu, lūdzu, atkārtoti nosūtīja savu e-pastu

un mēs atbildēsim jums, cik ātri vien iespējams Nopietns Pircējs, Tikai!Lūdzu, vietu, cenu, tikai tad, ja jūs piekrītat visiem noteikumiem.

Atsauksmes

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Drako5322021-01-13
"спасибо.продавец замечательный.все пришло быстро и целым.В работе не пробовала."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti