HLD-7 HLD7 Battery Grip par Olympus OM-D E-M1 OMD EM1 Kompaktās Sistēmas Kamerām, BLN-1, BLN1.

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: objektīvi olympus em1, olympus omd, olympus metāla rokturis, olympus omd em10 mark ii, adenium, olympus om-d e m10, olimpus battery grip, olympus om-d e m10 mark ii, der miljardi 1, olympus omd em5 mark ii.

    €33.81
  • Zīmola Nosaukums: Bezvadu Efektivitāti
  • Iepakojums: Jā
  • Modelis: HLD-7
  • Saderīgu Kameru Zīmolu: Olympus

HLD-7 HLD7 Battery Grip par Olympus OM-D E-M1 OMD EM1 Kompaktās Sistēmas Kamerām, BLN-1, BLN1.

Apraksts:

Šī Battery Grip ir jaudīgs un universāls aksesuārs Olympus E-M1. Tas aizņem vienu BLN-1 akumulatora, īpaši piemērots fotografējot lielu daudzumu vai zemas temperatūras vidē.Tas ietver arī vertikālais rokturis aizvara atbrīvošanas pogai, lai aktivizētu šaušanas tādā pašā veidā kā horizontāls satvēriens.

Saderīgs Ar:

E-M1 OM-D

Postenis Ietver:

1 x HLD-7 Battery Grip

1 x Lietotāja Rokasgrāmata

1 x Oriģinālā Iepakojuma Fabrika

Piegāde:

Mēs piedāvājam dažādu sūtījumu gandrīz valstīm.Mēs piedāvājam bezmaksas standarta piegāde, lūdzu, ļaujiet 19-75 dienas vai ilgāks laiks par piegādi, kā preces tiks pārbaudītas ar pasūtījuma.

Sazinieties ar mums:

Nevaram atrast savu modeli, apstipriniet saderība vai ir kādi jautājumi par mūsu produktiem, un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, noklikšķiniet uz "Čata tagad ar mani".Ja mums ir bezsaistē, lūdzu atstāt mums ziņu, un mēs sniegsim jums atbildes uz brīdi mēs to redzam.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti