Ziemas krievu stila Gudrs Panda Earflap Slēpošana Trapper Bomber Cepures, aitas Vilnas Kis Pieaugušo Tīņi Trooper Cepure Ar Noņemamu Sejas Vāciņu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: anim cepure, led lukturītis, siltā jaka bomber bērniem, maska šalle, plīša cepure, galvas apsējs sejas, kapteinis teemo cepure, militārā jaka bomber bērniem, earflap cepure, sejas cepure.

    €5.21 €7.45
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Dzimums: Meitenes
  • Modeļa Numurs: Ziemas Bērnu Silta Cepure
  • Modelis Tips: Karikatūra
  • Materiāls: Poliestera

Aizzīmju Punktiem:

1、Pavisam Jaunu un Augstas Kvalitātes: 100% Pavisam jaunu un augstas kvalitātes unisex bērniem cute karikatūra izšuvumi ziemas trapper bomber cepure ar ausu atlokiem sejas vāciņu un kakla gaiter siltāks slēpošanas cepure bērniem, pusaudžiem zēniem, meitenēm, piemērots skrējējs,ceļotājs, citi āra bērniem.

2、Ērti Lietot: Ārējā vilnas materiāla feartures vēja un ūdens resistand.Izolācijas iekšējais oderējums un premium sabiezēt mākslīgās kažokādas earflaps, ultra siltuma un ērti valkājot.

3、Atbilstu Šķirnes Iespēja: Profesionālā jo ziemā personas izbrauciens līdzekļi, lai aizsargātu jūsu mazulis ir galva, auss, mute un kakls no skarbā vēja un saglabāt lielisku siltumu, kad medības, pastaigas, braukšana ar velosipēdu, motociklu, pārgājieni, slēpošana, snovošana un tā tālāk āra aktivitātēm un sporta veidiem.

4、Noņemams Vāks: Nāk ar spēles noņemams pārsegs, svārstīties uz augšu un uz leju, ausu sargi, siltuma šalle ar regulējama zoda siksna, lai panāktu pusēs tuvāk, lai jūsu bērna sejas siltāku fit.

5、Viens Izmērs Der Visvairāk: Bērni, pusaudži zēni meitenes galvas apkārtmērs apmēram 54-56cm/21-22 cm; Cute Karikatūra izšuvumi un četras krāsas ir pieejamas,ideāls pāris ar jebkuru ziemas apģērbs.Lieliska Ziemassvētku/jaungada/Holiday/Dzimšanas dienas dāvanu.

Apraksts:

100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes

Materiāls: poliestera šķiedra, polar fleece

Galvas apkārtmēram 54 -56cm/21-22 cm

Krāsa: sarkana, melna, pelēka, rozā

Izmērs: Cepure, garums: 32cm, platums: 20cm

Viens izmērs der lielākajai daļai pieaugušo

Modelēšana: Panda modelis

Tas ir ļoti piemērota daudzām āra aktivitātēm, piemēram, slēpošana, snovbords, riteņbraukšana, kempings, pārgājieni, medības, makšķerēšana, pastaigas, utt.

Pilna sejas un kakla segumu, dizains

Mīksts, silts un ērts materiāls

Aizsargāt jūs no aukstā laika āra sporta

Iepakojuma Saraksts:

1gb Ziemas Bērnu Cepure

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti