4GAB Auto Eļļas Blīvslēgu Gumijas Gredzenu Mini Āķa Un izvēlieties Iestatīt Auto Auto Remonts Apkope Aparatūra, Instrumenti,

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: āķis izvēlēties set, o ring airētājs pats par sevi, o gredzenu izvēlēties, kloķvārpstas jeep, auto airētājs pats par sevi, meklētājs t krekls, putnu perforators, gumijas zīmogs, auto durvju gumijas, motoru eļļas zīmogs.

    €6.21 €11.28
  • Lokšņu Metāla Instrumentu Komplekts Gabalu: 4
  • krāsa: sarkana
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Produkta Apraksts: 1.Četras āķis funkcijas,Liekšķere out, pick, kasīšana, pull, novērstu naftas zīmogs dažādus montāžas metodes, tostarp taisni āķis / slīpums āķis / lieces āķis / taisni āķi četras āķa formas tērps, kas ir Ideāli piemērots montāža, remonts vai izjaucot sīkas detaļas,ērti, lai jūs varētu izmantot. 2.Metāla āķi, apģērba āķi ir termiski apstrādāts un neslīdoša rievoto izturība. 3.Neslīdoša dizains,Divu krāsu kompozītu neslīdoša daļiņu rokturi, rievoto vārpstas roktura zonā precīzu darbu, mīkstinot un neslīdoša roktura papildu kontroles. 4.Mini Izvēlēties un Āķa Komplektu.Mazs, viegls, un ar ultra-fine padomus, šīs dažādās rīki ir nepieciešami celtniecības, montāžas un remonts, elektronika, datori, modeļu, rotaļlietas, elektropreces, un mašīnas. 5.Lieljaudas Āķa un Izvēlēties kopā ir 4 formas velkot piespraudes, gredzenus, vadus, blīves, paplāksnes un citu mazu detaļu Specifikācijas: Materiāls: Tērauds Plastmasas Pielietojums: Auto Eļļas Zīmogs, O-Ring Blīvējums Izvēlēties Tips: Taisni Izvēlēties, Pilna Āķis, Maza Leņķa Āķis, 90 Grādu Āķis Daudzums: 4gab Iepakojuma Saturs: 1*Pilna Āķa 1*45 grādu 1*90 grādu 1*Taisni Izvēlēties Piezīme: (1) Visas bildes ir profesionāli krāsas, bet sakarā ar dažādu apkārtējo gaismu un dažādas displeja uzstādījumus, var būt dažas atšķirības starp attēliem, kas jums redzēt un priekšmetus, kas sevi.Lūdzu, saprast. (2) datu mēra manuāli, un tur var būt neliela novirze, bet tas neietekmē to lietošanas.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti