Automašīnas Stūres Rata Centra Logo Karkasa Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7 Stūre Emblēmu Apdares Dekoru Gredzenu Metāla 3D Auto Stils

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: audi sport uzlīmes, q3, flex hp, audi a3, bmw emblēmu, q7, volkswagen logo, a4 foto rāmis, audi a5, audi logo.

    €7.73 €11.04
  • krāsa: Sarkans, Zils, Sudraba, Zelta
  • Paketē Iekļauts: 1 GAB.
  • Veidi: Līmi, Uzlīmes
  • Īpašības: Pulēta, Izturīgs, Nav viegli izbalināt
  • Piemērošanu Automašīnas: Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7
  • Dekoratīvie Atrašanās Vieta: Automašīnas Stūres Rata Centrā Emblēma
  • Modeļa NR.: 73853-73856
  • Posteņa Nosaukums: Automašīnas Stūres Rata Apdare Gredzenu Vāciņu
  • Svars: 20g
  • Materiāls: Alumīnija
  • Uzlīmju Izvietojumu: Stūres Panelis
  • Izmantošana: Pārrakstīt Uzstādīšana, neizņemiet veco gredzenu

✔ Augstas kvalitātes alumīnija sakausējuma materiāla, ar pulēta, izturīgs, nav viegli izgaist.Skaisti un praktiski. ✔ Pilnīgi fit, oriģinālās auto rad dizains.Liels apdare, jauninājumus automašīnas interjeru ar šī apdare. ✔ Naudas sodu meistarība, maiga virsma, modes un stils, padara jūsu automašīnu īpaši un unikāli. ✔ Ar double sided pašlīmējošu lentu atpakaļ, lai jūs vienkārši nepieciešams, lai mizu un stick uz stūres rata, ļoti viegli.Pieteikuma Auto: Audi A3 A4L A6L A8 Q3 Q5 Q7, Pirms veicat pasūtījumu, lūdzu, pārbaudiet savu auto stūre formu, un salīdzināt.Specifikācijas: Materiāls: Alumīnija Sakausējuma Izmantošana: Pārrakstīt Uzstādīšana, Neizņemiet Veco Gredzenu, Krāsa: Sarkana, Zila, Sudraba, Zelta Svars: 20g Daudzums: 1 gab

Preces tiek nosūtītas ar 1-3 darba dienu kad pilns maksājums ir apstiprināts.Tur būs dažas kavēšanās par brīvdienu, piemēram, Valsts svētki, Ķīnas Pavasara Dienā, un tā tālāk, mēs centīsimies mūsu labāko, lai sakārtotu sūtījumu pēc brīvdienu beidzas, ceru, ka jūs varat saprast.

2. Bezmaksas Piegāde visā pasaulē

a.E-packet, parasti ilgst 10-20 dienas uz galamērķi

b.Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pasts, parasti aizņem apmēram 16-35 dienas, lai galamērķa valstī (Tas būs jāatliek, jo, lai nedēļas nogalēs, svētku dienās, attālā rajonā, utt.)

c.Citi tirdzniecības metodes, lūdzu, sazinieties ar mums pirms maksāt.

3. Par izsekošanas informācija (ja jums izvēlēties piegādes metodes, kas ir tracking info), lūdzu, noklikšķiniet www.17track.net jums atskaites.

4. Ja jums vēl nav jūsu pasūtījuma saņemšanas 60 dienu laikā (izņemot Brazīliju), lūdzu, sazinieties ar mums, pirmkārt, mēs to pārbaudīsim un atrisināt problēmu.Visi ziņojumi tiks atbildēja, 24 stundu laikā kopumā, dažreiz mēs kavēšanās nedēļas nogalēs vai svētku dienās, ja jūs nevarat saņemt mūsu reakcija pēc tam, kad 48 stundu laikā, lūdzu, lūdzu pārbaudiet spam vai sazinieties ar mums ar e-pastu.

5. Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodokļa.

1. Jums būs 7 dienas sazinieties ar mums un 30 dienas, lai atdod to, kad jūs to saņēma.Ja jums ir piederēja preci pa 7 dienām, tas ir uzskatāms par lietota, mēs ne jautājumu, jums kompensācijas vai nomaiņa.Tur ir izņēmumi.Kuģniecības izmaksas ir dalīta gan pārdevēja, gan pircēja pusē.

2. Visi atgriezās postenī, ir jābūt oriģinālā iepakojumā, un jums ir sniegt mums izsekošanas skaits, īpaši iemesli, atgriešanās un jūsu pasūtījuma ID.

3. Mēs atmaksāsim jūsu pilns uzvarētāju piedāvājuma summu, saņemot preci tās sākotnējā stāvoklī un iepakojuma ar visām detaļām un aksesuāriem.Pēc tam, kad gan pircējam, gan pārdevējam atcelt darījuma, no Atopija.lv, vai jūs varat izvēlēties, lai būtu rezerves.

4. Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja produktu, ko reklamē.

1. Jūsu apmierinošu ir mūsu galvenais mērķis un jūsu atsauksmes palīdzēs mums virzīties tālāk.

2. Ja jūs atbilstat ar mūsu produktu un pakalpojumu, lūdzu, lūdzu, atstājiet mums 5-zvaigžņu atsauksmes.

3. Ja jums ir puņķis apmierināt ar mūsu produktu vai pakalpojumu, lūdzu, sazinieties ar mums nekavējoties, pirms dod mums neitrāla vai negatīva, tāpēc, ka mēs varam veiksmīgi risināt jūsu problēmas.

Cmowkpag2020-11-07
"This is not an insert but a sticker. Here comes the crumpled."
Mr Momotova2021-02-09
"Don't buy that shit. This is chrome frame sticker, ring emblems are not included."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti