AUTO Elektriskā Cepeškrāsns Pārnēsājamas Elektriskās Krāsns, Elektriskā Pusdienas Kaste Mini Karstā Loģika Pārtikas Tote Piknika Kempings Tūlītēju Pārtikas Sildītājs Siltāks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bērnu pārtikas sildītājs, thermas pusdienas kaste, elektriskā pusdienas kārbas portatīvie siltuma pārtikas, pusdienas kaste ar siltumu, mazulis lunchbox, karstā loģika mini, thermost pārtikas siltāks, elektriskā pārtikas siltāks, auto krāsns, san izolētas pusdienas.

    €24.35 €40.59
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iezīme: Eco-Friendly
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Forma: Taisnstūra

Apraksts:

Baudīt gardu maltīti, kur jūsu dienā notiek jums

Izmantot plakanu dibenu, aizzīmogotā-top konteineri, metāla, plastmasas, stikla, kartona, keramikas pārtikas konteineri

Var uzņemt pārtikas konteineros, līdz 8.75"W x 6.75"L x 2.5"H

Izolēti tote ar alumīnija uzliku, lai palielinātu siltuma izolācija

Pievilcīgs, portatīvo gadījumā

Siltumu atstarojošs interjers – palielina/uztur siltumu

Dubultu rāvējslēdzēju – kvalitātes konstrukcija

Smart Glabāšanas tehnoloģija – bez pogām, zvani vai programmas

Ultra energoefektīva – patērē mazāk enerģijas nekā mikroviļņu

Piemērots plastmasas, metāla, stikla, alumīnija folijas un kartona konteineros!

Pakete ietver:

1 x Portable Krāsns

KĀ TAS DARBOJAS

Vieta pārtikas tote - Izvēlēties savu mīļāko, svaigi vai sagatavoti ēdienu no ledusskapja vai saldētavas.

Iet par savu dienu - Vienkārši iespraudiet un baudīt jūsu ikdienas darbības, zinot, ka jūsu Pusdienas kaste sildītājs Mini ir droši sasilšanu maltīti.

Ēst un baudīt - Tas ir labākais daļa.Jums ir pelnījuši, lai baudīt brīnišķīgu siltu ēdienu.Pusdienas kaste sildītājs Mini padara pārliecināts, ka tas ir vārīti uz pilnību un gatavs, kad jums ir.

Kā ar lielāko daļu pirmā-of-to-kind produktiem, Pusdienas kaste sildītājs nav vieglākais, lai izskaidrotu kādu, kas nav izmantoti jau agrāk.Iedomājieties, mēģinot paskaidrot, ko putekļusūcēju, lai kāds, kurš dzīvoja 1850 vai paskaidrojot, mikroviļņu krāsns, lai jūsu liels vecmāmiņa, kad viņa bija meitene.

Par "slow cooking krāsns" ir precīzs apraksts Pusdienas kaste sildītājs, un viens mēs izmantot, dažreiz, kad mēs esam, izmantojot to vairāk kā krāsnī.Patiesība ir tāda, ka tas nav 100% precīzs, vienkārši tāpēc, ka tas nav pietiekami plaša.Pusdienas kaste sildītāju var izmantot arī uzsildīt ēdienu, pilnīgi bez overcooking tas, tāpēc tas ir veida, piemēram, mikroviļņu...veida.Kad jūs esat vārīšanai lēni, cepeši, cepti kartupeļi vai veida, jūs varat izmantot to kā crock pot (kas zina, kad izslēgt un apturētu vārīšanas lietas putra).

Pusdienas kaste sildītājs var būt kā visas šīs lietas, bet tas vēl nav pienācis tuvu, lai ir vienā kategorijā ar jebkuru no tiem.

Īsāk Sakot Neizpildītie

Kāpēc nav Pusdienas kaste sildītājs nevienai no šīm kategorijām?Jo viena vienkārša iemesla dēļ: Atšķirībā no visām šīm citām ierīcēm, Pusdienas kaste sildītājs ir mūžīgas.Nav klasiska dizaina ziņā, bet gluži burtiski: Pusdienas kaste sildītājs noņem jebkuru un visu laiku ierobežojumi, lai jūsu ēšanas laikā.Kad tas ir darīts, tas ir gatavs – tieši tad, vai arī 12 stundas no tam.Cik ilgi jums jāgaida, lai ēst, tā nebūs padarītu jūsu maltīti overcooked, vai mīkstajos, vai ar kraukšķīgu malām.

Tas nav svarīgi, vai jūs esat vārīšanai termiski neapstrādāti, frozenchicken krūtis ar svaigas pupiņas uz augšu vai reheating pagājušajā naktī s pizza: Pusdienas kaste sildītājs zina, kad jūs esat maltītes ir apstrādāti, un ja tā ir, tas tur to saglabāt, garšīgi temperatūrā, līdz esat gatavs, lai ēd.

TAS ir tas, kas padara Pusdienas kaste sildītājs tik grūti aprakstīt.Tas nav kaut kas, kas burtiski NEKAS cits nevar darīt!Tas atbrīvo jūs no pārbaudes crock pot, pieturoties ap māju, jo cepeškrāsns ir ieslēgta, un paļaujas uz mikroviļņu vienmēr-pretrunīgi reheating.

Viss, kas nepieciešams ir vissīkākā maiņu, kā jūs iet par savu dienu.Plānošana tikai 12 stundas uz priekšu, var dot atšķirību starp brokastis, kas ir karsts un gatavs, kad tu pamosties un vakariņas, ka ir gatavs, lai jūs, kad jums mājās no darba, un kādu dienu diktē maltīti prep reizes.

Ietaupīt naudu – karstā maltītēm bez rēķina ēšanas.

Ēst veselīgi – mājās pagatavotas maltītes, lai jūs zināt, kas ir tā sastāvā.

Ērta plug to un pavāri, kamēr jūs strādāt vai spēlēt.

Super Efektīva – maksā mazāk nekā penss par maltīti.

Viegli nav programmas vai pogas, lai push, izmantot gandrīz jebkura veida plakanu dibenu, slēgtā traukā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti