4K HDMI Karaoke Pults Android Tālrunis Set-Top Box Smart Karaoke Mašīna, TV, Karaoke Komplekts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: magicsee, tv, evpad pro, q kārbas android 4k, T95 MAKS., mikrofons viedtālrunis karaoke, dvd hdmi karaoke, pārtikas mikseri, al android tv, androu tv kastē.

    €58.27 €86.97
  • Vienuma Tips: Mikrofona Pastiprinātājs
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

p { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } div { text-align: left; font-size: 18px; font-family: Times New Roman; line-height: 1.2; } img { width: 800px; text-align: left; } [Unikālo HDMI karaoke mikseri pastiprinātājam risinājums], Lai straumētu multividi, vai atskaņot video un mūziku brīvi, vienkārši pievienojiet HDMI mikseris starp RCA un HDMI avots, lai iegūtu vairāk iespaidīgs funkcijas.Piemēram, pievienojiet austiņas priekšējais panelis jack klusu klausoties.

[Brīnišķīgi o-vizuālo baudījumu]Rakoit karaoke pults darbojas arī ar 4K/2K scaler.Tā var pārvērst 1080P vai zemākas kvalitātes video, lai papildu 4K/2K izšķirtspēja, kas dod jums pilnīgi citu o-vizuālo pieredzi.

[Papildu mūzikas skaļuma regulēšana]Karaoke hdmi mikseris atbalsta sajaucot 2 dažādas mikrofoni, kas var regulēt mūzikas skaļumu, echo, un viena mikrofona skaļumu, vienlaikus nodrošinot jūs ar lielisku stereo skaņas kvalitāti.

[Gudru un Mērens Kontrolieris]Padarīt hdmi mikseris strādā sinhroni ar Android TV, set-top box, izvēlieties datoru, lai kontrolētu dziesmu atlases vai citas darbības, kā arī straumēt multivides vai atskaņot video vai mūzikas.

Krāsa: melna

Materiāls: ABS

Izmērs: 160x99x25mm

Iepakojuma Saturs:

1 x Karaoke pults

1 x HDMI kabelis

1 x Strāvas adapteris

1 x RCA kabelis

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti