Vienreizējās lietošanas Ķirurģisko Masku CE Sertifikāts, Medicīnas Masku 3 Slāņu Tipa IIR Sterilā Higiēnas Sejas Maska Elpojošs un Ērts

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sejas veselības maska, ffp3mask ce, atbrīvoties maska, draugi tapabocas, tīras sejas, medicīnas istrument, surgic maska, dziļurbuma kamera, ffp2mask, mans mutes maska.

    €6.83 €8.65
  • Funkcijas: 3 slāņi
  • Baktēriju Filtrēšanas Efektivitāte (BFE): > 99%
  • Modeļa Numurs: KSM170905/KSM170906
  • Preces nosaukums: Vienreizējās lietošanas ķirurģisko masku
  • Sertifikācija: ce
  • Tipa Maskas: IIR
  • Dzīves cikls: Vienu reizi
  • Materiāls: PP neaustiem + MB neausta ( polipropilēna )
  • Zīmola Nosaukums: Qiji
  • krāsa: Zils, Zaļš
  • Īstenošanas standarta numurs: YY 0469-2011
  • Izcelsme: Ķīna
  • Sezona: Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema
  • Stils: Auss cilpa
  • Izmērs: 17.5*9.5 cm
  • Reģistrācijas numurs: 20162640360
  • Vienuma Tips: Maskas
  • Sterilas vai nesterilas: Sterils

Brīvdienu Kuģošanas Kavēšanās Paziņojums

Sakarā ar Ķīnas Pavasara Svētki, jūsu pasūtījumus no Feb 8, 20:00 PT līdz Feb 15, 23:59 PT tiks nosūtīti pēc tam, kad Feb 16, 00:00 PT saskaņā ar rīkojumu laikā.Lai samazinātu ietekmi uz jums, mēs iesakām jums veikt pasūtījumus laicīgi.Atvainojamies par neērtībām radījis.Visi labākie vēlējumi!Qiji oficiālajā veikalā

Veikalā Kuponi:

Saņemt pie pasūtījuma summa virs Saņemt pie pasūtījuma summa virs Saņemt pie pasūtījuma summa virs

Vieglas, Elpojošs un Ērti:

1. Ķirurģiskās maskas apstiprināts EK sertifikāts.Vienreiz mutes maska, medicīnas masku, 3 slāņi, kas atbilst EN 14683:2019. 2. Sejas maska izmantošanu medicīnā.Tips IIR ķirurģiskās maskas, vienreizējās nāk oriģinālā noslēgtā maisā, 20 gab. / maisiņā. 3. Sterilizācija.Visas maskas sejai ir EO-sterilizētu pēc iepakojuma. 4. Maska, ķirurģiska 3 slāņi sertificētas.Ārējo slāni izmanto savērpta-pienākums polipropilēna; Vidējā Slāņa izmantot kūst izpūstas polipropilēna; Iekšējā Slāņa izmanto savērpta-pienākums polipropilēna. 【Comfortbale Dizaina] aicina Vienreizējās lietošanas Maskas pieņem īpaši mīksts auss cilpas, dizains, var novērst jūsu ausis spiediens, regulējams metāla deguna sloksnes varat fit jūsu deguna formu, lai palielinātu savu komfortu un aizsargā jūsu sejas šajos nemierīgajos laikos!

Trīs Slāņu Aizsardzības Filtrācijas:

3-slāņu maskas ir izgatavotas no neausta auduma un efektīvi bloķēt pret smalkās daļiņas gaisa piemēram, siekalu, putekļu un ziedputekšņu, bet ne constricting gaisa plūsmu. 1. Augstas efektivitātes pilienu vai daļiņu pierādījums. 2. Filtrs nav eļļains daļiņu. 3. Saglabājiet jūsu sejas komfortam, ja elpošana 【Par Izkausēt Izpūstas neaustu] aicina Kāda Ir izkausēt izpūstas audums?Izkausēt izpūstas audums ir galvenā materiāla maskas.Tas ir galvenokārt izgatavoti no polipropilēna, un šķiedras diametrs var sasniegt 1 līdz 5 mikroniem.Kausējuma izpūstas audums ir labs filtrēšanu, pasargājot, siltuma izolācijas un absorbcijas eļļas.Kā noteikt kvalitāti izkausēt izpūstas audums? 1. Labs izkausēt izpūstas auduma netiks apdegums aizdedzina, bet būs izkausēt. 2. Labs meltblown audums ir statiskā elektrība un fragmenti no meltblown audums, to var pievienot no nerūsējošā tērauda un nav nokrist.

Specifikācija maska, ķirurģiska CE standartiem:

1. Materiāli: Kvalificēts neaustu 2. Stils: Auss cilpa 3. Piemērots sezona: Pavasaris, Vasara, Rudens, Ziema 4. Maskas, ķirurģiskas krāsas: Zaļa, Zila 5. Dzimums: unisex; 6. Medicīnas maskas vairumtirdzniecības 【Paketi] aicina 20 gabalus elpojošs sejas maskas higiēnas apstiprināts vienā oriģinālā rūpnīcas aizzīmogotā maisiņā (higiēniski sterilizētu iepakojuma) 【Priekšrocības] aicina Ķirurģiskās maskas sertifikātu, 3 slāņu filtrācijas, ne smakas, higiēnas iepakojums, laba gaisa caurlaidība, ērti sejas maska. 【Drošības] aicina Qiji zīmola ķirurģijas vienreizējās lietošanas maskas ir ideāls aizsardzību, lai jūs varētu izmantot, ceļojot pa pārslogotās lidostās, autobusu terminālos, iepirkšanās centri, lielveikali, parkiem, un aizņemts pilsētas ielām.

Mēs esam Profesionāla Ražotājs:

Mūsu izmantošanai medicīnā, ķirurģijā, sejas maskas tiek ražotas 100,000 pakāpes tīra darbnīca.Tā kā 2016. gadā, mēs esam ieguvuši CE sertifikāciju un ISO13485, ko izsniegusi TUV SUD.Mūsu Qiji zīmola medicīnas sejas maskas ir ļoti slavens ar to vietējā tirgū, mēs piegādes Slimnīcām un quailty mūsu ķirurģiskās maskas, vienreizējās lietošanas ir plaši slavēja.

Vairāk Krāsas Pieejams

Zils, Dzeltens, Rozā un Zaļā ķirurģiskās maskas ir noliktavā un tiks nosūtīti 24 darba stundu laikā.Izmēģināt jaunas krāsas un stilīgs ar Qiji vienreizējās lietošanas ķirurģisko masku.

Lūdzu, lūdzu, atzīmēja:

1. Uzskaitīti produkts ir ražots un izplatīts ārzemēs, un saskaņā ar likumiem, no tā izcelsmes valsts. 2. Jūs varat iegādāties produktus, kas paredzēti vienīgi personīgai lietošanai.

Henrique Linkpark20112021-01-24
"Very kind and helpfull seller and also the product is perfect."
Marinams 012020-12-26
"Delivery to Kiev by new mail. Masks are well packed. The quality is excellent. Recommend"
Blacktetera772020-12-10
"Unfortunately the Italian customs has asked for a payment of about € 15,00 of customs duties. Amazing!!!"
Leraka Lera Lerka2020-11-10
"a trustable company to buy facemasks, with eurpean certificate of quality definetly repeating if I need more"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti