60pcs daudz Bezdūmu cauterization plāksteris piederumi Smart Moxa Elektronisko cauterization aparāti akupunktūras Masāža

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: mi cauterization, elektroniskā akupunktūras pildspalvas, moxa ģipša, RĀDĪT LAIKU, metāla adatu terapija modelis, Moxa Cauterization, converter moxa, moxa, huasun moxa bezdūmu, cauterization plāksteris.

    €37.07 €39.02
  • Modeļa Numurs: KN88
  • Zīmola Nosaukums: DISIYING
  • Materiāls: Kokvilnas, ABS
  • Izmērs: Small
  • Pieteikums: Iestāde

60pcs daudz Bezdūmu cauterization plāksteris piederumi Smart Moxa Elektronisko cauterization aparāti akupunktūras Masāža

36783 Lūdzu, ņemiet vērā: otrreizējās saikne ir cauterization spilventiņu smart bezdūmu cauterization ierīci.

Kopā 60 tabletes

Piegāde

Preces tiek nosūtītas no Ķīnas, izmantojot Aviopastu, sasniegt lielākajā daļā valstu robežās no 15 līdz 39 darba dienu laikā.Piegādes laiks ir atkarīgs no mērķa un citiem faktoriem, tas var prasīt līdz 60 darba dienām.Ja jūs izvēlaties, DHL, UPS, FedEx, Aramex Piegāde, dažas adreses, kas radīs papildu tālvadības uzrēķinus.Mēs informēsim jūs par maksājumu pirms nosūtīšanas.Ja jūs neesat saņēmis savu sūtījumu 60 dienu laikā no maksājuma, lūdzu, sazinieties ar mums.Mēs izsekot sūtījumu, un saņemt atpakaļ uz jums, cik ātri vien iespējams ar atbildi.Mūsu mērķis ir klientu apmierinātība.

Par Nodokļu Informāciju

Pircējs ir atbildīgs par nodokļiem, ko iekasē viņa/viņas valsts.Ja jums nepieciešama dokumentu vai rēķinu likvidēšana, lūdzu, sazinieties ar mums jebkurā laikā.

Atpakaļ/ Kompensācija

Jums ir 7 dienas, lai sazinātos ar mums, un 60 dienas, lai atgrieztos no dienas, kad tā saņemta.Ja šajā postenī ir jūsu rīcībā vairāk kā 7 dienu laikā, tas tiek uzskatīts par izmantoti, un MUMS nebūs JAUTĀJUMU, JUMS KOMPENSĀCIJAS VAI NOMAIŅA.NAV nekādu IZŅĒMUMU!Kuģniecības izmaksas ir jāsedz gan pārdevēja, gan pircēja pusē.Atgriezies preces, IR JĀBŪT oriģinālajā iepakojumā un jums IR SNIEGT mums ar sūtījumu izsekošanas numuru, konkrētu iemeslu, lai atgrieztos, un jūsu po#.Mums būs jāsedz visas kuģniecības izmaksas, ja prece(s) tiek (ir), nevis kā reklamē.

Garantijas laiks

Visi produkti ir pārbaudīti un iepakoti, labā stāvoklī, pirms nosūtīšanas.Gadījumā, ja prece ir bojāta, lūdzu, informējiet mūs, 30 dienu laikā pēc to saņemšanas, mēs tiks aizstāts ar jaunu.Nekādas Kompensācijas, kas tiek piedāvāti.Pircējiem ir jāmaksā par atgriešanās izmaksas, un mums būs jāmaksā par to vēlreiz.

Atsauksmes

Mēs uzturēt augstu izcilības standartus un censties 100% klientu apmierinātību!Atsauksmes ir ļoti svarīgi.Mēs pieprasām nekavējoties sazinieties ar mums, PIRMS jūs sniedzat mums, neitrāla vai negatīva atgriezeniskā saite, tā, ka mēs varam veikt līdz jūsu apmierinātību.

Tas ir neiespējami, lai risinātu problēmas, ja mēs nezinām par viņiem!

Ļoti Svarīgi

1. Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, ņemt minūti, lai mūs atstāt pozitīvu atgriezenisko saiti ar 5 zvaigznēm.

2. Ja jums ir kādas problēmas, lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums, lai iegūtu risinājumu.Mums ir izmēģināt mūsu labāko, lai jums palīdzētu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti