Skaidrs, LCD Ekrāna Aizsargs Aizsargs Segtu Anti-Scratch Shield Filmu Ādas Garmin Edge Izpētīt GPS Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skaidrs maska sejai, garmin etrex 20, xiaomi mi a2 par velosipēds, atsauksmes garmin etrex 20, kristāla zīdaiņu mierinātāji, inreach, st7920, tastatūra lcd vairogs, cyklocomputer, milzu mount.

    €3.46 €4.33
  • Veids: Ekrāna Aizsargi
  • Funkcijas: Ekrāna Aizsargs
  • Pieteikumu Vecuma Grupā: Pieaugušie
  • Saderība: Ekrāna Aizsargs
  • Valodas: Ekrāna Aizsargs
  • Zīmola Nosaukums: ickoy
  • Uzmanību: Ierīce NAV iekļauti pārdošanai.

modname=ckeditor

Specifikācijas: Saderīgs Modelis: Garmin Edge Izpētīt Materiāliem: Skaidrs 3-slāņu PET plēves Biezums: Par 0.12 mm Izmērs & Fit : Pre-cut, precīzu APRĪKOTS ar modeli sarakstā, nosaukums tikai.Virsma: Gluda, nav rubbery justies Daudzums: 3* Clear LCD Ekrāna Aizsargs, Filmu 1* montāžas instruments

Iezīmes: Pavisam jaunu, Skaidru Ekrāna Aizsargs, Nāk ar tīrīšanas audums Nav ūdens, ir nepieciešams, aizņem 5-10 minūtes, lai instalētu Pre-cut, lai atbilstu ekrāna formas, pilnībā ietverot arī LCD stikla ekrāna Samazināt Atspulgu, palīdzētu samazināt kaitinošas virsmas atspīdumu saskaņā ar spilgtu gaismu netraucē touch displejs.Lielisks raksturs atzīšanu Viegli uzstādīt, Patstāvīgi-ievērojot, Neatstāj lipīgu atlieku pēc noņemts!Lai noņemtu, tikai mizu viena stūra un palēnām turpināt.

Vienkāršota Uzstādīšanas Instrukcija: 1. Solis Rūpīgi tīra darba vieta un ierīces.2. solis Mizu atpakaļ aizsargājošu slāni, kas atzīmēts ar "Līmi Pamatni 1" mazliet.Solis 3 Saskaņot pakļauti malu aizsargs ar malu ierīci.Ideāls sākotnējā saskaņošana nodrošina labāko montāžas rezultātus.4. solis Kad izlīdzinājumu, lēnām likt aizsargs leju.Solis 5 Wrap špakteļlāpstiņu ar microfiber auduma gabaliņu un pēc tam izspiediet gaisa burbuļus pamazām.6. solis-Noņemt aizsargplēvi slāņa nosaukumu "Aizsargājošu Slāni 2".7. solis Pulēt ekrānu ar microfiber auduma, un jūs esat darīts.Baudīt!Tablete ir tikai demonstrēšanai un NAV iekļauti pārdošanai.

Kimberlybellomo4602021-01-25
"Good material."
Made In Belarus2021-01-15
"Just like the original biene perfect very good quality well in 3 saves screens"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti