Ķīmiskā Woodburning Pildspalvu Kokapstrādes Marķējums Marķieriem Mākslas Amatniecības Krāsošana Pildspalva Diy Projektu Naudas Sodu Padoms Deglis Instruments, Ar Cimdiem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: pyrography trafaretu, koksnes rakstītājs, woodburn, pyrograph koka, koka cautery rīks, dzelzs lodēt smd, woodburn pildspalvu, Pyrograph, mašīna pyrography, pildspalvu pyrography.

    €9.16 €14.31
  • Materiāls: Plastmasas
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Ķīmiskā Woodburning Pildspalvu
  • Izmantošana: Komerciāla Ražošana
  • Veids: Rokas Instrumentu Daļas

Funkcijas:

- Šī atzīme ir naudas padoms, padarot to viegli, lai izveidotu precīzu un sarežģītu dizainu, kas varētu būt grūti ar parasto rīku degošu pagali.Salīdzinot ar citiem degšanas rīkiem, tas ir drošākais variants.

- Ne-toksiskas ķīmiskās vielas šī atzīme ir siltuma aktivizēts.Pieteikties uz vēlamo koksnes virsmas, vienkārši prep virsmas ar smilšpapīru, krata savu marķieri, uzzīmējiet savu dizainu, vai nu ar trafaretu vai bezmaksas puses, siltums, ar siltuma pistoli vai cepeškrāsnī, un piemērot koka apdare, lai aiztaisītu un aizsargāt savu dizainu.

- Šīs zīmes padara to viegli, lai rotā tikai par jebkurām koksnes projekts ar sarežģītu koka-dega dizainu un nav traipu.Izmantot inovatīvu marķieri, lai padarītu sirsnīgu, mājās dāvanas jūsu mamma, tantes vai vecmāmiņas Mātes Dienā.

Specifikācijas:

- Materiāls: plastmasa

- Iepakojuma saturs:

- 1 * Cimdi

- 1 * Uzglabāšanas Soma

- 1 * Woodburning Pildspalvu

- 5 * Koka Klučiem

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti