Oriģināls Samsung Cover Galaxy S8 G9508 S8 Plus S8+ SM-G9550 Oficiālais Alcantara antidetonācijas Mobilā Tālruņa Vāciņu Fundas Coque

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: lector samsung s8, samsung sm j400f, Alcantara, samsung note3 auss tālruni, samung galaxy a71 vāciņu, samsung galaxy, alcantara gadījumā, flip tālruni, alcantara ādas, oriģināls samsung mājas.

    €10.05 €11.17
  • Saderīgu Zīmols: Samsung
  • Dizains: Matēts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Flip Case
  • Zīmola Nosaukums: Samsung
  • Saderīgas Samsung Modelis: Galaxy S8 Plus
  • Funkcijas: Netīrumu izturīgs

Šis produkts nodrošina to, ka pirkums ir no mobilo tālruņu ražotājiem piederumi pārdošanas kanālus, absolūti 100% patiesi oriģinālu.

Oriģināls Samsung Tālruņa Vāciņu Galaxy S8 G9500 S8 Plus S8+ S8plus SM-G955 Oficiālais antidetonācijas Telefonu Gadījumā Mobilā Tālruņa Vāciņu Fundas Coque

Piezīme : lai atjauninātu tālruņa programmatūru, lūdzu, demontēt mobilo telefonu vāciņu , pēc tam, kad mobilo telefonu jaunināšana ir pabeigta pēc tam uzstādīšana mobilā telefona vāciņu.Piemēram, valkājot mobilā tālruņa vāciņu, lai atjauninātu tālruņa sistēma padarīs tālruņa vāciņu čipsi nevar pielāgoties ar tālruņa sistēmu, kā rezultātā, ka mobilā tālruņa vāciņu nevar izmantot.

Zīmols:Samsung

Pieejamās krāsas: Melna, Zila ,Pelēka, Rozā

Akumulatoru Izcelsmes Valsts: Ķīna

Iepakojuma specifikācija: taras, iepakojuma (plastmasas maisiņu iepakojumā)

Piezīme : Lūdzu, neaizmirstiet, lai likvidētu tālruņa vāciņu pirms atjauninot sistēmu no tālruņa.Tas ir labi, lai jūsu tālruņa vāciņu.

Mēs pateicamies par jūsu sapratni un pacietību.

Cienījamie klienti un draugs: ja jūs pērkat savu produktu,ja kaut kas neparasts notiek:Nav saņēmis preces, vai nesaderīgs ar aprakstu, vai citu iemeslu dēļ jūs neapmierina.Lūdzu, neatstājiet neitrāls (vai negatīvo )atsauksmes vai atvērt gadījumā viegli, lūdzu, jūtieties brīvi rakstīt ar mani sazināties.Mēs darīsim visu iespējamo pakalpojumu, lai atrisinātu jūsu problēmu.Es uzskatu, ka laba komunikācija var atrisināt visu.Mēs pateicamies par jūsu sapratni un pacietību.

Mēs pieņemam Alipay, West Union, TT.Visas galvenās kredītkartes tiek pieņemtas, izmantojot drošu maksājumu procesors DARĪJUMA.

Mēs kuģis savu vienumus, cik drīz vien iespējams pēc tam, kad esat veicis maksājumu.Ja jūsu preces bija no krājumiem, vai jebkādas citas problēmas.Pastāstīsim jums, cik ātri vien iespējams.Parasti, mēs nosūtīt to Hong Kong Aviopastu, Singapūra Aviopastu.Starptautisko Kuģniecības nepieciešama sarežģītāka nosūtīšanas procedūras.Ja objektu nav jāierodas pēc cerības dienu vai jebkuru citu jautājumu.Lūdzu, nevilcinieties sazināties ar mums.Mēs darīsim visu iespējamo, lai problēmu atrisinātu.

Jautājums: Kad jāsazinās ar klientu apkalpošanas atbildi savlaicīgāku?Atbilde: no pirmdienas līdz sestdienai Amerikas savienotajās Valstīs, laikā no 17:00 līdz 4:00 nākamajā dienā Klientu apkalpošanu tiešsaistes režīmā, lai nodrošinātu vislabāko pakalpojumu, lai jums! (Atopija.lv rāda, ka MUMS laiks, Pekinā laiks ir jau 16 stundas, nekā Los Angeles laiku Amerikas savienotās Valstis)

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti