CamFi Pro Bezvadu Piesiet Fotografēšanas Rīki DSLR Kameras Live View Tālvadības pults Uztveršanas Pārsūtīt Canon Nikon

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: vīriešu apakšveļa jauniešiem, apple zīmuli piesiet, dslr wifi, fotokamera nikon, kontroles nikon, mērinstrumentam, instrumenti, , īkšķis nikon d90, d800, sony fotokamera līnijas, mc dc2 nikon.

    €259.29
  • Sertifikācija: FCC
  • Zīmola Nosaukums: CamFi
  • Programmatūras platforma: iOS / Android / Windows / Mac OS
  • Wi-Fi: 802.11 ac / 5.8 GHz
  • Iepakojums: Jā
  • Veids: Bezvadu
  • Signāla attāluma: 60 metru
  • Saderīgu Zīmols: NIKON
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: CP101

Brīvdienu Paziņojums

Cienījamie Klienti,

Paldies jums visiem par sniedzot mūsu veikalā pilnībā atbalsta 2020. gadā. Pavasara Svētki ir 2021. tuvojas, visi darbinieki CamFi Oficiālajā Veikalā novēlu jums priecīgas Pavasara Festivāls un veiksmi jaunajā gadā!

Lai atzīmētu tradicionālo Pavasara Festivāls, uzņēmums ir ieplānota brīvdiena, kas ir no Feb 11, 2021, lai Feb

17, 2021. gadā. Mums būs atpakaļ uz darbu, Feb 18, 2021. gadā. Jūsu sapratni būs ļoti appreciated, ja mūsu brīvdienu parādīs jums neērtībām.

Kā Pavasara Svētki nāk, daži loģistikas uzņēmumi ir pārtraukuši shipping services nesen.Pasūtījumus Feb 4, 2021, lai Feb 21, 2021. gadā tiks nosūtīti pēc tam, kad Feb 22, 2021. gadā. Paldies par jūsu sapratni.

Vislabākajiem vēlējumiem,

CamFi Oficiālajā Veikalā

CamFi Pro Bezvadu Kamera Uztveršanu Un Nosūta Kontrolieris

Bezvadu Piesiet Fotografēšanas Rīki

--Visātrākais ātrums pasaulē

Bezvadu Piesiet Fotografēšanas Rīki

CamFi Pro var izmantot bezvadu piesiet šaušana.

Pēc tam pievienojiet CamFi Pro kameras,ne tikai skatīt live view kameras uz PC/tabletes/mobile/Mac,bet arī var mainīt kameras parametrus.

Tas var būt plaši izmanto vairākas ainas.Piemēram, studija,izstādes, pasākumi, kāzas, konferences, šaušanas atrakcijas.

Ātrgaitas Pārraides

CamFi Pro atbalstu automātiski pārraidīt uzņemto fotoattēlu uz DATORU/tabletes/mobile/Mac.Tas izmanto 802.11 kuru uz laiku pārsūtīt bildes no kameras,max pārraides ātrums sasniedz 10MB/s,kas ir 3 reizes ātrāk nekā lielākā daļa iebūvēto Wi-Fi, kameras, un citi 802.11 n bezvadu kamera controllers.By izmantojot 802.11 ac ,tas padara spēcīgu pret traucējumiem spējas un pārvades stabilāka.

Garo distanču Bezvadu Pārraides

Ar CamFi Pro,bez šķēršļiem, pārraides attālums max sasniedz 164 pēdām (60meters).

Pārsūtīt RAW+JPG Attēlus

Ar CamFi Pro, jūs varat fotografēt RAW+JPG,un nodot gan RAW+JPG, uz ierīces.(Premisa ir jūsu ierīcēm, kas atbalsta, lai pārbaudītu, RAW attēlus.)

Multi-Ierīci Bezvadu Nosūtīt

Pēc tam pievienojiet CamFi ierīci, lai DSLR fotokameru,varat lietot iPhone, Android, PC vai Mac, lai kontrolētu jūsu kameru attālināti.Jūs varat apskatīt un saņemt attēlus no kameras uzreiz.Fotogrāfi var apskatīt live view klienta ierīcei, mainīt ISO, slēdža ātruma un diafragmas atvēruma un šaut no attāluma.Efektīva Funkcija, Atbalsta CamFi Pro atbalstu Canon, Nikon kamerām.Atbalsta iedarbības kontroles stiprinājuma, fokusa kraušanas, laiku, spēku un vairāk iestatījumu uz PC/tabletes/mobile/Mac. (Ekspozīcijas kronšteinu un koncentrēties kraušanas fotografēšanas rezultātā ir nepieciešams sintēzes programmatūra novēloti.)

Uzreiz Dalīties Ar Jūsu Mirkļus Kopā Ar Draugiem

Kad jūs uzņemt fotogrāfijas, jūs varat lejupielādēt uz savu mobilo telefonu no jūsu DLSR kameru, izmantojot CamFi, un koplietot tos ar savu sociālo tīklu uzreiz.

Auto Importēt Mapi Lightroom

Instant auto importu uz lightroom mapi,viegli rediģēt attēlus un uzlabotu efektivitāti.

Instant Fotografēšanas & Print

Ar CamFi Pro un CamFi Matricas (software), jūs varat automātiski drukāt fotoattēlus, kamēr jums ir šaušana.Jūs varat arī iestatīt veidni vai ūdenszīmi attēlu.Tas uzlabo produktivitāti, ievērojami aizņemts fotogrāfiem.

Atbalsta Kameras Tips

* Usb kabelis, ar CamFi neatbilst šīm kamerām.Lūdzu, izmantojiet oriģinālo usb vadu, ar kamerām, lai izveidotu savienojumu ar CamFi.

Sanmanu172021-01-01
"Received, perfectly packaged and works great on a Nikon D810 with the Camfi Pro app. The package went trough customs, a VERY responsive seller who took care of the customs fees. 5 stars very well deserved, I recommend this seller. Thank's, great job !"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti