Jaunās Infrasarkanās indukcijas 3W 5W E27 E26 silti balta/Balta Gaismas Ķermeņa Infrasarkanais Sensors PIR Kustības Sensoru Signalizācijas LED Lampas Spuldzes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zemes kustības sensors gaismas, spuldze led sensors, bluetooth led, spuldzes detektors, lampas mūzika, kustības sensora gaismas, bluetooth spuldzes skaļrunis, E27 Kustības Sensors, pir kustības sensoru gaismas, spuldzes skaļrunis.

    €6.86 €9.80
  • Zīmola Nosaukums: OLOEY
  • Forma: BĀRS
  • LED Čipu Modeli: SMD5730
  • Gaismas Plūsma: 500 - 999 Lm
  • Spriegums: 220V
  • LED Chip Zīmols: Epistar
  • Krāsu Temperatūra: Daba Balta(3500-5500K)
  • Vidējais Laiks (stundas): 100000
  • Staru Leņķis(°): 180°
  • Godu: Dārzs
  • Vienuma Tips: LED Spuldzes
  • Pamatnes Tips: E27 E26
  • Jaudas Pielaides: 1%
  • Sertifikācija: FCC
  • Garums: other
  • Led Spuldzes Tips: Bubble Ball Spuldzes

Šādu aprakstu ir precīzāka nekā Postenis specifika iepriekš

Funkcijas:

Auto PIR kustības detektors gaismas ieslēgšana/izslēgšana

Izturīgs un enerģijas taupīšana

Augsts jutīgums, augsta gaismas un zemu degvielas patēriņu

Piemērots koridora, ceļš, kāpņu, dārzs, pagalms, utt.

Specifikācijas:

Krāsa: balta

LED gaismas: Silts /AUKSTS, Balts

Pieslēgvietas tips: E27/E26

Noteikšanas diapazons: ≤5m

Noteikšanas leņķis: Aptuveni 120

Nominālais spriegums: 220V

Produkta izmērs: 10*2.3*8cm

Produkta svars: 100g

Ekspluatācijas instrukcija:

1.Spuldzes var būt uzstādīts pie kāpņu, labāk ļaut spuldzes galvas pagrieziens uz izejas/ieejas

2.Spuldzes vajadzētu turēt tālu prom no apsilde, gaisa kondicionētājs, ledusskapis, plīts, tādās vietās, kur temperatūra ir augsta, un sensitive (virs absolūtās nulles grādu objektu būs iespējams veikt spuldzes gaismas uz augšu)

3.Nav likt jebkuru vairogs, mēbeles, vai liels objektu ap spuldzes

4.Nav pagrieziet to uz loga, lai izvairītos no karstā gaisa /balta gaisma perturbance, un ķermeņa kustības, lai nepamatoti iedegas spuldzes

5.Nav instalēt spuldze pie vārtiem vai elpceļu

Darba princips:

Smart ķermeņa sensors PIR spuldzes, kad persona saņem saprātā robežās, spuldzes iedegas un auto gaisma nodziest pēc 1 minūtes, kad persona atstāj; arī tas nav iedegties dienas, tikai darbs tumšā vidē vai naktī

Nepatikšanas noņemšanas:

1.Kad to instalēt, tā tiks automātiski iedegas un izslēdzas, dažreiz tā var auto gaismas uz augšu, iemesls var būt tur ir dzīvnieku pārvietošanas vai bulb kļūst par karstu vietu, vai uzstādīt leņķi nav pareizs

2. Ja tas auto iedegties katru 8s un gaisma nodziest katru 30s un tā atkārto, ka, tagad, jums vajadzētu pārbaudīt, vai tur ir, persona vai dzīvnieks pārvietojas ap to, vai var veikt spuldzes uz citu istabu, lai pārbaudītu.

Par Mums: LH LED Lighting (Shenzhen Ķīna) Co., Sia

Mēs esam profesionāli apgaismojuma ierīces un pusvadītāju ražotājiem.Ar labākās kvalitātes produktiem un lielisku pakalpojumu gars, uzvarēja klienta plašu atzinību un uzslavas.Uzņēmums ir bijis, kas atrodas Eiropā un Amerikā, Dienvidaustrumu Āzijas valstīm un citām valstīm un reģioniem dažādu marku OEM ražošanas.

Uzņēmuma Galvenais Produkts:

LED Lampa, LED Prožektoru Spuldzes, PAR20, PAR30, PAR38, LED Prožektoru, LED Sveces Spuldzes, LED Kukurūzas Spuldzes, LED Globe Spuldzes, LED Downlight, LED Panelis Gaismas, LED Griestu lampas, LED Skatuves Gaismas, LED Bar Gaismas, DIOŽU Moduļi, LED Sloksnes, LED Prožektori, LED Augt Gaismas, RGB LED Gaismas, Reklāma, Gaismas, Ceļa Apgaismojums, Sienas Lampas, Zālienu Lampas, Pazemes Lampas, Zemūdens Apgaismojums... ...Ainava Apgaismojums, Rūpnieciskais Apgaismojums un Biznesa Gaismas.

Pārdošanas Filozofija:

Mēs koncentrējamies uz LED apgaismojumu pētniecību un izstrādi un ražošanu, jo īpaši par LED apgaismojuma piemērošanu, vairāk uzmanības.mēs piedāvājam klientiem ražošanas zaļā, enerģijas taupīšana, vides aizsardzība enerģijas LED produkti.

Mēs, galvenokārt, vairumtirdzniecības, ļoti ceram uz sadarbību ar jums, lai izveidotu ilgtermiņa abpusēji izdevīgas, win-win attiecības sadarbību.Produktiem, pie ļoti labvēlīgas cenas, lai sniegtu mūsu partneriem.

Sazinieties Ar Mums:

sazinieties ar mums:

Ja jums ir kādi questions.By Atopija.lv, lūdzu, rakstiet mums .Mēs pēc iespējas īsākā laikā par jums, lai atbildētu.

Paldies par jūsu sadarbību, es augu, visi darbinieki un klientu apkalpošanas komanda, kas nodrošinās jūs ar kvalitatīvu pakalpojumu.Uzturēt aktīvu dialogu ar patiesi ceru, ka mūsu klientu apkalpošanas komanda.Vēlreiz paldies par jūsu sadarbību.

Atsauksmes:

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti