Tauriņš Spāre Wind Chimes 3D Metāla Vēja Spinners Iekštelpu Kulons Dzīvojamā Istaba Piekārtiem Rotājumi Dārza Dekori Wind Chimes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: sr2ez, jauda vējš, metāla ripa vējš, vērpējs vējš, telpu dekorēšana aksesuāri vintage, vēja piebalsot, om vēja piebalsot, spāre grāmata, cottagecor, korpusa chimes āra dārza.

    €9.43 €14.07
  • Stils: Mūsdienu
  • Materiāls: Metāla
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Tēma: Ziedu

Aizzīmju Punktiem:

1、Dekoratīvā un Praktiskā:, Ja tiek pakļauti saules gaismas, tas vēja ripa rada dzirkstošais ietekme uz visu vēja piebalsot.Astes daļā var fanned no tā, kā vajag, kas nozīmē, ka gaisma būs skaisti atspoguļoja, jo īpaši, ja vēja piebalsot rotē, tas rada 3D efektu.

2、Plašu Pielietojumu: 3D wind chimes ir izgatavoti no auksti velmēta tērauda un ir iespiests uz visa virsma ar skaidru lakas.Tas padara vēja ripu izturīgu un viegli, lai spin.Ar tās piederumiem, tas var būt hung daudzās un dažādās vietās ārpus telpām, piemēram, dārzi, terases vai balkoni, par koku zari un iekštelpās.

3、Brīnišķīgi 3D Dizains: Šis vēja ripu piedāvā dažādus modeļus, kad vēja piebalsot spins, tā izveido reālistisku 3D efektu.

4、Izstrādāts Vēja Zirneklis: Lietojiet šo kompleksu, metāla rotējošā mākslas pievienot noslēpumaino krāsas un kustības jebkuru dārzu, tādējādi Uzsverot, izsmalcinātu dizaina modeļus.

5、Ideāla Dāvana: vēja ripu funkcijas, krāsains ģeometriskas formas, tas ir izgatavots no tīra nerūsējošā tērauda, tā ir lieliska dāvana ģimenei un draugiem.

Specifikācijas:

Zīmols: Luo Liqi

Nosaukums: 7 Krāsu Ziedu Vēja Ripu

Izmērs: apmēram 38*15*15 CM/14.96*5.91*5.91 jo

Svars: ap 220g

Materiāls: Nerūsējošais tērauds

Crystal ball krāsa: sūtīt nejauši

Iepakojums: kartona iepakojumu

Iepakojuma Saraksts:

1 x Mehānisko

1 x Vējš Vērpšanai Gabalu

1 x Rokasgrāmata

1 x Asti

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti