Lieldienu Filca Piekariņu DIY Jutos Trušu Komplekts ar Noņemamu Rotājumu Zaķis Apdare Sienas Karājas Spēli Dāvanu Dekori Lieldienas Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zaķis jutās, filca dekors, jutos daudz, lieldienu zaķis dekoratīvie, augļu no filca, lieldienu zaķis apdare ornaments, jūtama pelējuma, lieldienu grozu, lieldienu zaķis apdare zelta, attēls no filca.

    €7.64 €10.91
  • Atbalsts: Dropshipping
  • Modeļa Numurs: Lieldienu Filca Piekariņu
  • Materiāls: Filca
  • Godu: Bērnu Diena
  • raksts: Karikatūra Attēlu

Funkcija s:

1、Videi Draudzīgi Materiāli: Mūsu DIY Lieldienu Zaķis Zaķis Komplekts ir izgatavots no augstas kvalitātes filca materiāls, padarot to netoksisks, videi draudzīgs un izturīgs.

2、Piekares Konstrukcija: izturīga piekare siksnas ir vērsta uz augšu, un to var viegli pakārt pie sienas vai lentu uz jebkuras virsmas, lai izceltu Lieldienu tēmu.Lieliski piemērots bērniem, lai uzrunātu un spēlēt.

3、Audzēt Manipulācijas: Rotājumi var pārkārtot atkal un atkal.DIY spēles var rādīt savu bērnu radošumu un attīstīt savas pārstrādes jaudas.

4、Lieldienu Uzsver: cute trušu likts liels zils olu uz fona valde.Dažādas neliela karikatūra uzlīmes ar gudrs un krāsains izskats, tostarp eži, vistām, tulpes, burkāni, utt.

5、Labākā Dāvana Bērniem: Bērniem patīk DIY (do it yourself, rotaļlietas un tas zaķis koku ļaus bērniem izrotāt to savā veidā atkal un atkal.Tā jautri, un arī izglītības bērniem.

Specifikācija:

Nosaukums: Lieldienu Filca Piekariņu

Materiāls: filcs

Iepakojuma izmērs: aptuveni 23*26cm/9.06. p*10.24 gadā

Paplašināts izmērs: ab no 47*95cm/18.5*37.4 gadā

Svars: aptuveni 170g

Īpaša izmantošana: apdare norises bērniem

Iepakojuma Saraksts:

1*Filca Piekariņu

Piezīme:

1. Tā ir manuāla mērīšana, var būt 1-2cm iecietību

2. Tāpēc, ka monitori nav kalibrēti tās pašas krāsas objektu fotogrāfijas parādītas datora monitorā var būt nedaudz atšķirīgs.Es ceru, ka saprast!

Lovec Sn Off2021-01-15
"great product, only one tooth fell off."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti