Bezvadu Elektriskā Acu Massager Touch Screen Kontroles Vibrācijas Magnētisko Acu Masāžas Brilles Atpūsties Acu Nogurumu Redzi Aizsardzība

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: acu grims, acu massag, jen vīriešiem, kakla rieva massager, touch brilles bezmaksas, massag, mi acu masāža, brūna eyeshadow, gaisa filtra maska, iekārtas, individuālie aizsardzības.

    €12.96 €19.94
  • Barošanas Avots: US
  • Funkcija-2: Wireless Touch Screen Kontroles
  • Funkcijas: Anti-Novecošanās
  • Funkcija-3: vibrācijas massager
  • Ražošanas process: Mašīna
  • Iezīme: Redzi Aizsardzība
  • Modeļa Numurs: JB-039
  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: JEN BEA
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Standarta Spriegums: 110V(不含)-220V(不含)
  • Funkcija -1: Atpūsties acu nogurums
  • Izmērs: 18*10*6.5cm
  • Veids: Acu Massager

Acu Massager Redzi Aizsardzības Wireless Touch Screen, Anti-novecošanās

Apraksts:

Šo portatīvo, bezvadu, un uzlādējams Acu massager ir iebūvēts litija akumulators, un nāk ar 9 vibrācijas režīmi, kas dos jums nomierinoša masāža, lai efektīvi mazina acu nogurumu un atslābina saspringtos muskuļu un nervu ap jūsu acīm zonā.

Šis acu masāžas līdzeklis ir ideāli piemērots cilvēkiem, kuri bieži cieš no galvassāpēm vai bieži pieredzi, dedzināšana acīs.Acu massager ir pilnībā regulējams un nāk ar elastīgu galvas dizainu, kas varētu fit vairums cilvēku.Elektriskā acu massager ir izgatavota no veselīga un ādai draudzīgs materiāls, viegli izmantot, un darbojas!

Funkcijas:

✓ STRESS & SĀPJU ATVIEGLOJUMS:

Šis elektrisko un pretgrumbu acu massager ir iebūvēti magnēti, un nāk ar multi-frekvenču vibrācijas režīmi, kas nodrošina super nomierinoša un maiga masāža, lai teritorija ap jūsu acīm.Acu masāžas līdzeklis novērš galvassāpes, eyestrains, veicinātu asins cirkulāciju ap acīm muskuļus, un palīdzēt jūsu nogurušas acis gulēt labāk.

✓ 9 VIBRĀCIJU REŽĪMI ACU MASĀŽA:

Acu massager nāk ar 9 masāžas veidiem, ka jūs varat izmantot saskaņā ar jūsu īpašajām prasībām.Elektriskā acu massager ir daudzfunkcionāls un var tikt izmantots, lai mazinātu acu nogurumu, atpūsties acu muskuļos, veicina acs asins plūsmu, samazina tumšos lokus, smalkas līnijas, uzlabot savu redzi, palīdzēt jums gulēt labāk un vairāk!

✓ IEBŪVĒTS MAINĀMIEM MAGNĒTI:

Ievietoto magnēti ap šo acu masāžas rīks ir izstrādāts, lai nodrošinātu jūs ar plašu masāžas stiprumu jūsu acupoint acu muskuļus.Magnēti ir super mīksts un izgatavots no augstas kvalitātes un ādai draudzīga silikona materiāla, kas neizraisa jums jebkuru kairinājumu.

✓ REGULĒJAMS ELASTĪGA GALVAS STĪPA:

Mīksta un elastīga galvas stīpa ļauj maigu pielāgošanas jebkuram galvas izmēram.Acu massager var viegli pielāgot, lai atbilstu jūsu galvas un sejas formai, lai sniegtu jums maksimālu komfortu.

✓ PORTATĪVO & UZLĀDĒJAMS DIZAINS:

Šis acu massager ir viegls, pārnēsājams, un to var veikt, kur jums iet!Bez tam, ar iebūvētu litija akumulators un USB lādēšanas kabeli, elektriskā acu massager nodrošina maksimālu pārnesamību.Acu massager aizņem 1 stundu, lai maksas, un to var izmantot 30 reizes, 10 minūtes katru reizi.

SPECIFIKĀCIJAS:

Materiāls: ABS + Silikona + Magnētisko + Elektrisko sastāvdaļu

Jauda: 3.4 W

Spriegums: DC 5V

Lietošanas laiks: 10 minūtes

Izmērs: 17*5.6 cm(L*W)

KOMPLEKTĀ IETILPST:

1 x Acu Massager

1 x USB kabelis

Gerson Tome2020-10-28
"It's fine. Thank you seller. Good quality goods. Thank you."
Olgagorina 20112020-09-19
"Sent fast. Packed well. Glasses are simple: dark plastic almost does not pass light, but it allows you to navigate in space; the vibration is quite strong and loud, but pleasant and changes during time. The most simple model with vibration and magnets. First unusual, but after the head clear and the eyes rested. Recommend!"
Dina Nevyglas2020-11-15
"You can't change mode. Make it weaker or less time. In general, not bad"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti