SPTA Multi-function Bambusa Rokturi Krēpes Sukas Auto Dzinēja Tīrīšanas Birste Automašīnas Loka Riteņa Riepu Tīrīšana Auto Detalizējot Mazgāšanas Birste

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: Suka, pad poļu, pad polijas spta, birste automašīnas, polijas spta, komplekts sukas auto tīrīšana, suka loka, riteņu birste, cover sēdeklis, pad spta.

    €4.33 €8.65
  • Materiāls: Koka
  • Stils: Riteņu
  • Izmantošana: Auto
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

SPTA Daudzfunkcionāls Bambusa Rokturi Tīrīšanas Suka PRODUKTA APRAKSTS :

【 Zīmolu] aicina : SPTA

【 Materiāls] Aicina : Bambusa , Saru

【 Color] Aicina : Melns Sari

【 Funkcija] aicina : Tas var efektīvi noņemt netīrumi, putekļi un netīrumi no auto riepas, stūre, motors un vairāk.

IZMĒRS :

Kopējais Garums: 397mm

Otiņu Garums: 70mm

Lūdzu, ļauj 1-3mm kļūdas dēļ manuāla mērīšana, paldies!

PRODUKTA IESPĒJAS :

Bambusa Rokturis

Biezu bambusa rokturi, pulēta gludi, nav sāp rokas, un nav viegli deformēties.

Soda Slīpēšanas Noapaļoti Stūri

Beigu galā ir uzlabots tā, ka noapaļotiem stūriem nesabojās objekti, un aizsargāt ripu un ķermeni no nejaušas traumas, tīrot automašīnas.

Izliektu Roktura Konstrukcija

Izliektu roktura konstrukcija padara suku vadītājs vieglāk tīrīt stūriem, piemēram, iekšpusē riepu loka.Trīs veidu ievešana locīšana, izvešana lieces un taisna kāta ir pieejami.

Perforators Dizains

Caurumi tiek štancēti beigās suku, kura ir ērti to uzglabāšanu un karājas.Tas ir arī ērti, lai sausā laikā, lai izvairītos no mitruma.

Izvēlēts Augstas Kvalitātes Sari

Izvēlēts augstas kvalitātes sari, mašīna implantēts, nav viegli shed matu, nav viegli deformēties, un izturīgs.Sari ir cieši sakārtoti, mēreni mīksto un cieto, un nebojā auto virsbūves un riepu virsmas.

Izmantošana un Īpašības

1. Produkts ir viegla un praktiska, kā arī trīs specifikācijas var izmantot par ārējo līkuma, iekšējo līkumu taisni rokturi.

2. To var tīrīt dzinēju automašīnas mezgliem, utt.Noņemot netīrumus, putekļus un netīrumus no riteņu diski.

3. Ergonomisks Dizains,ilgs rokturi,viegli turēt.

4. Tas ir ļoti viegli veikt, lai piemērotu izmēru, un tas ir ļoti noderīgs, lai jebkurā vietā.

Aizjūras Noliktavām PĒC PĀRDOŠANAS PAKALPOJUMI

PAR SŪTĪJUMU Piegāde Valsts Kuģošanas Ceļu Galamērķa Valsts/Teritorija, Paredzamo Piegādes Laiku, Ķīna Cainiao Super Ekonomika visā Pasaulē Par 30-60 darba dienām Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pasts visā Pasaulē Par 30-60 darba dienām 4PX Singapūra Pastu OM Pro visā Pasaulē Par 30-60 darba dienām, Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus visā Pasaulē Par 25-60 darba dienu laikā Ķīnas ziņu Gaisa Pasts visā Pasaulē Par 35-60 darba dienām J-NETO visā Pasaulē Par 35-60 darba dienu laikā ePacket visā Pasaulē Par 15-30 darba dienas Atopija.lv Standarta Piegāde visā Pasaulē Par 20-30 darba dienu laikā krievijas Federācijas IML Express Galvenā Pilsēta Par 7-20 darba dienas Attālā Pilsēta Par 15-35 darba dienām J-NET Galveno Pilsētu Par 7-20 darba dienas Attālā Pilsēta Par 15-35 darba dienu laikā Spānijā TR72 PAKEŠU Spānija Par 1-7 darba dienu laikā Portugālē Par 1-7 darba dienu laikā Vācija/lielbritānija DHL/GLS Spānija Aptuveni 6-12 darba dienas, Īrija, Francija, Vācija, Itālija, Somija, Luksemburga-Nīderlande-Beļģija Latvija, čehija, Dānija, Ungārija Polija SlovākijaLietuva Zviedrija SAISTĪBU Ja tādi ir kvalitātes problēmas, piemēram, projektēšanas, izgatavošanas, darboties garantijas termiņā, SPTA uzņemas pilnu atbildību un sedz visas ekonomiskās izmaksas.LABVĒLĪGS

CENA SPTA nodrošina mūža izdevīgāku cenu pircējam ar materiāliem un rezerves daļām, ko izmanto sistēmas darbību.Iekārtu tehniskās apkopes.PROFESIONĀLĀS ORIENTĀCIJAS Iecelt specializētu inženieris, lai mācīt jūs, kā instalēt, lietošanas, apkopes un remonta process.Mēs sniegs jums ir bildes vai video, izteikt skaidri.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti