Šūnveida Elpojošs Metatarsal Kluči, Augsta Elastības Priekšā Plaukstu Paliktņa Pusē Zolītes Spilventiņi Anti-Sāpes, Kāju Spilventiņi Dāmas Augstpapēžu Zolītes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: phoenix balts, priekškāja pad, video kartes honeycomb, acryl nagu padoms, sandales sievietēm, kāju zolīte metatarsal, sandales, priekškāja, priekškāja zolīte, pēdu spilventiņu.

    €3.75 €3.95
  • Vienuma Tips: Bikšturi & Atbalsta
  • Iezīme: Pirkstu Atdalītājs
  • Materiāls: Kompozīta Materiālu
  • Piemērojams: Kāju Pēdu Aprūpe
  • Ietekme: Atbrīvot Sāpes No Slimības
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Daudzums: 1 pārī
  • Modeļa Numurs: MX-33
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcija: ●Elpojošs - Šie gēla spilventiņi ir paredzēti ar īpašu gaisa caurumi, lai nodrošinātu ventilāciju. ●Ļauj gaisam brīvi cirkulēt, un brīvi pārvietoties, padarot siltumu vairāk pieņemama, pat, kamēr jūs esat aktīvi vai stāvot garās stundas. ●Mūsu metatarsal spilventiņi palīdz risināt daudzas kāju & toe problēmas. ●Metatarsal spilventiņi palīdzēt noregulēt jūsu metatarsal galvas un tauku spilventiņu, kas ir zem tām. ●Metatarsal spilventiņi ir īpaši noderīgi ārstējot capsulitis, sesamoiditis, un neuromas. ●Viņi atrodas tieši kurpes, lai atpūsties jūsu kājām un polsterētu theforefoot, metatarsal galvas un pēdas. ●Atkārtoti - Metatarsal spilvenu var izmantot iekšpusē zeķes, tenisa kurpes, zābakus un visu citu veidu ikdienas apavi. ●Viņi ir piemēroti skriešanas, pastaigas, pārgājieni, riteņbraukšana un jebkuras citas fiziskās aktivitātes. ●100% pavisam jaunu un augstas kvalitātes ●Produkta izmērs: apm. 8x6cm/3.14x2.36" ●Materiāls: Silikona ●Paketē Iekļauts: 1 Pāris X Elpojošs Metatarsal Spilventiņi

1. Apstrādes Laiks: 1-3 dienas visiem pasūtījumiem. 2. Piegādes Veidus:

1. Apstrādes Laiks: 1-3 dienas visiem pasūtījumiem. 2. Piegādes veidus: Visvairāk pasūtījumu tiek piegādāti ar Atopija.lv standard shipping/Ķīna Post/Epacket.Saskaņā ar ASV$5 pasūtījumi tiek piegādāti ar 4px ekonomikas pastu.Citas prasības par nosūtīšanas veidu, lūdzu, sazinieties ar mums. 3. Piegādes Laiks: Parasti 15-45 dienu, lai saņemtu pasūtījumu, izņemot Brazīlija.Tranzīta laiks var būt ilgs laikā brīvdienu sezonu. 4. Ievedmuitas Nodokļiem, Importa nodokļiem, nodokļiem un nodevām, netiek iekļautas šajā postenī, cena un piegādes izmaksas.

Atgriešanās Politika: Mēs pieņemam Atopija.lv atgriešanās politika; Pircējs maksā atgriešanās piegāde.Kompensācijas Politika: Mēs piedāvājam uzticamu pakalpojumu politiku. • Ja jūs saņemat preču sadalīti.Sazinieties ar mums, lai Pilnu naudas atmaksu vai nomaiņa. • Ja jūs nesaņemat preču norādīts piegādes laiks.Sazinieties ar mums, lai Pilnu naudas atmaksu vai nomaiņa. • Ja jūs saņemat preces ar kvalitātes problēmu, sazinieties ar mums, lai puse vai pilna summa kompensāciju. • Jebkuru disatified ar preci, lūdzu sazināties ar mums pirmajā vietā, lai atvērtu domstarpības, vai atstāt negatīvas atsauksmes.

Ja esat apmierināts ar preci, mēs sirsnīgi aicinām jūs atstāt mūs visus 5-zvaigžņu reitings pozitīvas atsauksmes.Ja jums ir disatisfied ar preci, lūdzu sazināties ar mums, pirmkārt, mēs centīsimies mūsu labāko, lai atrisinātu problēmu.Visu produktu saraksts ir pašlaik noliktavā, laipni, lai Piliens Kuģniecība.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti