Cantact canable AZSMZ USB, VAR autobusu pārveidotāja adapteris canbus seriālā porta 232 XP/WIN7/WIN8/WIN10 datora COM SocketCAN github

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: github t krekls, militārā veste bērniem, radio skoda yeti, cnc veltnis, bluetooth releja slēdzis, lcd mono, s42ax, var pielāgot autobusu, var stm32, mcp2515 varat autobusu modul.

    €21.68
  • Zīmola Nosaukums: BANCUIT
  • Modeļa Numurs: usb canbus adapteris analyzer
  • Vienuma Tips: modulis

Kontrollera Apgabala Tīkla (CAN) ar USB interfeisu, lai jūsu datoru.Tas rāda uz augšu, kā virtuālo seriālo portu datorā un darbojas kā seriālā-līnijas, lai VAR interfeisu.

Funkcijas Atbalsta VARAT pārraides ātrumu līdz 1M Saderīgs ar socketcan caur slcand Dzimtā socketcan atbalstu ar piemiņas firmware Mikro USB savienotāju 4-pin skrūve termināls ar CANH, CANL, 5v, un GND Jumper par iekļūšanu bootloader Džemperis, lai iespējotu/atspējotu izbeigšanu Iekšējo oscilatoru apdari ar USB komunikācijas PTC-kausēta 5v izejas Vienkārši pārrobežu platformas Python bibliotēkas Programmatūra

Uz Linux ar CANable darbojas tikai ar slcand, lai jūs varētu izmantot visas standarta can-utils komandrindas utilītas un pat Wireshark, lai darbotos ar autobusu.

Uz Windows un Mac , CANable strādā ar .Šī ir vienkāršā Java programma, kas rāda, VARAT satiksmes reālajā laikā, un tā ļauj pārraidīt ziņojumus uz autobusu.

Par vēl lielāku elastību, kas ļauj jums, lai tieši runāt ar autobusu VAR no Python .Bibliotēka ir pārrobežu platformas, un var tieši sazināties ar CANable virtuālo seriālo portu interfeisu.Ar tikai pāris rindiņas kodu, jūs varat atšifrēt satiksmes autobusā, sūtīt ziņas, un vairāk.

Izbraukšana lapu, lai uzzinātu vairāk.

Zharovaskiikubyq2021-01-20
"DO NOT BUY, DO NOT BUY I have been sold a device that does absolutely nothing at all. It does not work in any way, it is a SCAM. I recommend to everyone that you DO NOT buy anything from these people. DO NOT BUY, DO NOT BUY"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti