Neredzamas, Paslēptas RFID Bezmaksas Atvēršanu Viedo Sensoru ministru Kabineta Bloķēšanas Skapītis, drēbju Skapis, Apavu Skapis Atvilktnes Durvju slēdzenes Elektronisko Da

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: nfc sensors, elektroniskā slēdzene skapītis, bērnu slēdzene, bloķēšanas skapītis, slēpts bloķēšana, drošības durvis, durvju slēdzene, droši taustiņu bloķēšanas, mājas neredzamu durvju slēdzene, tcp rfid skapītis, durvju slēdzenes smart.

    €8.98 €11.23
  • Fit Durvju Biezums: 35-45mm
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: smart Lock
  • Virsmas Apdare: NAV
  • Materiāls: Plastmasas
  • Sertifikācija: NAV
  • Atslēgas Iekļauts: Jā

Divas Atslēgt Režīmi:Izmantot karti, lai to atbrīvotu(tas ir ideāls lietošanai mājās);Lietotāja kartes + Vadības karti, lai to atbrīvotu(tas ir ideāls, lai izmantotu darba,piemēram, viesnīca,masāžas utt.).

Šī Elektroniskā ministru Kabineta Bloķēšanas Komplekts kas tiek izmantoti kabinets,atvilktnes,skapi,uzglabāšanas kārba un etc.mājsaimniecības vai uzņēmējdarbības:lielveikals,sauna klubs,vingrošanas,peldēšanas stadions,bibliotēka,rūpnīca un birojs.

Izmantot ID karti, Nospiediet ārpus kabineta,tā bloķēšanas būs grūdienu un atvērt durvis(Piezīme:frāze tikai var izmantot Max.2.5 cm biezu durvju,ID kartes, var izmantot Max.4.5 cm bieza durvīm).

Tā var sniegt lielu drošību, aizsardzību no jūsu personīgās mantas, bet aizsargāt savu privātumu.Tas var arī uzlabot bērnu drošību mājās,izvairīties no savu bērnu vai bērniem bezmaksas, lai atvērtu kumodes vai skapja durvis.

krāsa:pelēka

Materiāls:ABS + elektroniskie komponenti

Produkta izmērs:86*63*29mm

Iepakojuma Saturs:

1x Atslēga bez baterijām

1x ID Tagu(Zils,darbā ir aptuveni 2,5 CM attālums)

1x ID Karti(darbu par 4.5 CM attālums)

1x Paciņu Skrūves

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti