Profesionālās Tetovējums Tintes Maisītāji Elektriskie Tetovējums Pigmenta Mikseris Mašīna ar 5gab Maisītāju Sticks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: maquinas tetovējums mašīna, machin tetovējums, pagaidu tetovējums, melns milzu saules tetovējums, dragonhawk, tetovējums mašīnas ekonomikas, antīko tetovējums pistoli, direct drive tetovējums mašīna uk, pildspalvu mašīna magnetica, tetovējumu uzlīmes.

    €7.20
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Preču Kvalitātes Sertifikāciju: 3C
  • Kontaktdakšas Tips: EU
  • Lielgabals Tips: rokasgrāmata
  • Materiāls: SAKAUSĒJUMA
  • Veids: Tetovējums Pistoli

Profesionālās Tetovējums Tintes Maisītāji Elektriskie Tetovējums Pigmenta Mikseris Mašīna ar 5gab Maisītāju Sticks

Specifikācijas: 1.Produkta Nosaukums:Tetovējums tintes mikseris 2.Materiāls: Augstas kvalitātes ABS 3.Izmērs:5.3 collas *1.95 collas *1.15 collas

Funkcijas:

Funkcijas: 1.Šis tetovējums tintes maisītāji izgatavots no ABS materiāla, izturīgs, lai izmantotu. 2.Viegli darbību un veikt, tikai nospiediet pogu, lai darbu,stabilu sniegumu un ērti. 3.Ir lielisks veids, kā jaukt krāsas kopā, nospiežot pogu,Sajauc Tintes krāsas ātri. 4.Tetovējums tintes maisītājs komplektā ietilpst ar vienu pulti mašīna un 5gab maisītāju sticks.

Par Mūsu pakalpojumi: --Mēs nosūtīt jums, lai ietvaros 7working dienas.Ja jums ir kādi pieprasījumu, lūdzu, sazinieties ar mums pirms nosūtīšanas --Lūdzu, pārbaudiet iepakojuma un priekšmetus, ja jūs get it.Ja jūs neesat apmierināts ar to,lūdzu, sniedziet video vai picutres mums.Mēs jums varam palīdzēt to atrisināt.Nosūtīt&Kompensācijas, Ja piegādes aizsardzība ir palicis, lūdzu, paziņojiet mums, un mēs palīdzēs jums pagarināt piegādes laiku.Atlaide: Mēs bieži darām, kuponi un atlaižu vecajiem klientiem un faniem.Jūs varētu noklikšķināt uz "+Sekot" mūsu veikala mājas lapu, lai baudīt to, ko piedāvā.Atsauksmes: - Jūsu apmierinātība ir mūsu veikšanu.Tāpēc, ja ir kaut kas, lai jūs neapmierināts,Lūdzu, sazinieties ar mums, lai kalpotu jums vēlreiz, pirms jūs nodot to, lai strīdu, mēs centīsimies mūsu labāko, lai palīdzētu jums atrisināt problēmas-Ja jums ir apmierināti ar mūsu objektus un mūsu pakalpojumiem, lūdzu, atstāt Postive Atsauksmes (5 zvaigznes), kas mums ir, tas arī uzlabot savu reputāciju līmenī.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti