Pro Komandas Vīriešu Ar Garām Piedurknēm Ar Velosipēdu Džersija Komplekts Vīriešiem Velosipēdu Apģērbu Mtb Road Bike Apģērbu Vasaras Cikla Valkāt Elpojošs Sporta Apģērbu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: velosipēds ziemas tērps, pole dejotājs, bycicle džersija komplekts, vīrieši valkā siltuma, tembrs mtb velosipēds, santic ziemas, vasaras sporta sievišķīgi, vīriešu vienkāršā cycling wear, mtb velosipēds, siksilk drēbes vīriešiem.

    €53.58
  • Preci: velo apģērbi vīriešiem cikla komplekti
  • Modeļa Numurs: LB16-MS54r
  • Pārdošanas Metodes: Rūpnīcas Tiešā Pārdošana
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Sezona: Vasaras
  • Piedurknes Izmēra: īsas piedurknes
  • Svīteri Materiāls: 100% Poliesters
  • Nosaukums: Velo Apģērbi vīriešiem
  • Modelis: vasaras Īsām Piedurknēm velo Komplekts vīriešiem
  • Bikses Materiāls: 80% Poliestera un 20% Stretch & Spandex
  • Fit: Der patieso lielumu, ņem savu normālo izmēru
  • Zīmola Nosaukums: LEOBAIKY
  • Materiāls: Poliestera
  • Rāvējslēdzēja Garums: Pilna
  • Funkcijas: velosipēds apģērbu vīrieši, kas
  • Piemērojams: vīriešu Velo Nosaka vasaras 2020
  • Riteņbraukšana Jersey Pad Stils: GĒLA Elpo Pad
  • Veids: mens short sleeve riteņbraukšana jersey
  • Type2: mtb velosipēds apģērbi vīriešiem
  • Dzimums: VĪRIEŠI
  • Īpašība: 3D berathable Želeju Polsterēta & 3M Pārdomas un aizmugurē 3 kabatas
  • Priekšmeti: vīriešu svīteri riteņbraukšana

modname=ckeditor Pro Komanda Vīriešu ar garām Piedurknēm ar Velosipēdu Džersija Komplekts Vīriešiem Velosipēdu Apģērbu Mtb Road Bike Apģērbu Vasaras Cikla Valkāt Elpojošs Sporta apģērbu Jersey Funkcijas: 1. Audums:100% Poliestera, wicking un anti-mikrobu, quick-dry un elpojošs.forša sajūta, jūtas vienmērīgu, ērtu un mīkstu. 2. Aizmugurē 3 kabatas: ir 3 kabatām uz muguras ar velosipēdu jersey, var likt ūdens pudelēs, tālrunis,ect. 3. Zīmola rāvējslēdzēju: Augstas kvalitātes LEOBAIKY Zīmola rāvējslēdzēju, pilnībā neredzams rāvējslēdzējs dizains, izskatās vairāk jauku, gludu, bez bloka. 4. Atstarojoša lente: 2gab atstarojošās lentes vidū kabatā.Liek jums būt drošāk, braucot naktī. 5. Hem pretslīdes lentes: anti-slip, aizveriet-fit dizainu, lai jūsu izjādes būt vairāk brīva pat tad, ja Intensīvas slodzes. 6. Pilna sublimācijas ar Italia tinti.Bikses Funkcijas: 1. Audums: 80% Poliesteris & 20% likra, liekas gluda, wicking un anti-mikrobu, elpojošs, augstas elastības. 2. Bikses kājas Anti-slip dizains: anti-slip silikona joslas apakšā velosipēds šorti.aizvērt-fit un ērti, veikt izjādes ātrāk un brīvību, pat tad, ja Intensīvas slodzes 3. Pilna sublimācijas ar Italia tinti. 4. Želeju Polsterēta: Jaunākās elpojošs gēla polsterējumu iekšpusē riteņbraukšanas šorti, elpojošs un ērts. 5. Atstarojoša lente rāvējslēdzēju: 2gab atstarojošās lentes rāvējslēdzēju apakšā 2 pusēs bikses.Liek jums būt drošāk, braucot naktī.Piemērots sezona: Vasara, Pavasaris, Rudens Paketi, ieskaitot: Jersey X 1 Gab. Bikses X 1 Gab Funkcija: Ātra žāvēšana 1. Ļoti Elpojošs un superior wicking veiktspējas auduma riteņbraukšana valkāt galu galā, kas tur jūs sausu un vēsu.Pat tu esi nosvīdis, riteņbraukšana Jersey nekad jāievēro, lai jūsu ādu. 2. Lai palīdzētu spēlētājiem, pat nelabvēlīgākajos apstākļos var uzturēt komfortablu temperatūru un mitrumu, un gāzizlādes sviedri; kas, mūsuprāt, būs arī palīdzēt, lai sasniegtu savu labāko. 3. mēs varam sajaukt izmēru priekš jums, bet jums ir nepieciešams, lai atstātu ziņu, ja jums vietu, lai, Piemēram, "svīteri XXL + bikses XL" biežāk UZDOTIE jautājumi: Kāpēc Izvēlēties VEOBIKE /LEOBAIKY? 1,VEOBIKE / LEOBAIKY ir profesionāla āra sporta rūpnīcas,Koncentrēties uz riteņbraukšana vairāk nekā 10 gadus. 2,VEOBIKE / LEOBAIKY saskaņā ar starptautiskajiem standartiem produkcijas. 3,VEOBIKE / LEOBAIKY jau sen ir reģistrēta starptautiskajiem zīmoliem, un populāra Spānijā, Francijā un daudzās citās Eiropas valstīs.LEOBAIKY ir Britu Zīmolu.Kāpēc Mūsu cena ir dārgāka nekā citiem?Mūsu cenas ir saprātīgas,un Mēs nevaram konkurēt ar cenu, mēs tikai veikt kvalitāti.Mēs apsolām labāko kvalitāti par jums.

Piezīme: Manuāla mērīšana, var būt 1-3cm kļūdu, jūs varat atsaukties uz šo ieteica lieluma diagrammu.Šie ir Āzijas izmēru, kas ir mazāks nekā Eiropas un ASV izmēriem.Lūdzu padarītu jūsu izmēra izvēli, balstoties uz mūsu ieteikumu un izmēru tabula.Ja jūs nezināt, kāda lieluma, lai izvēlētos, lūdzu, sazinieties ar mums.

Pārdošanas Punkti

1. Ātri žāvēšanas Audums:

* .Ļoti Elpojošs un superior wicking veiktspējas auduma riteņbraukšana valkāt galu galā, kas tur jūs sausu un vēsu.Pat tu esi nosvīdis, riteņbraukšana Jersey nekad jāievēro, lai jūsu ādu. *.Lai palīdzētu spēlētājiem, pat nelabvēlīgākajos apstākļos var uzturēt komfortablu temperatūru un mitrumu, un gāzizlādes sviedri; kas, mūsuprāt, būs arī palīdzēt, lai sasniegtu savu labāko. *.mēs varam sajaukt izmēru priekš jums, bet jums ir nepieciešams, lai atstātu ziņu, ja jums vietu, lai, Piemēram, " svīteri XXL + bikses XL + cimdi L + aproces M "

2. Atstarojoša:

Atstarojoša lente: 2gab atstarojošās lentes vidū kabatā.Atstarojoša lente rāvējslēdzēju: 2gab atstarojošās lentes pusē bttom no biksēm.Liek jums būt drošāk, braucot naktī .

3. Anti-slip dizains: * .Bikses kājas Anti-slip dizains: anti-slip silikona joslas apakšā velosipēds šorti.aizvērt-fit un ērti, veikt izjādes ātrāk un brīvību, pat tad, ja Intensīvas slodzes. * .Hem pretslīdes lentes: anti-slip, aizveriet-fit dizainu, lai jūsu izjādes būt vairāk brīva pat tad, ja Intensīvas slodzes. * .Aizmugurē 3 kabatas: ir 3 kabatām uz muguras ar velosipēdu jersey, var likt ūdens pudelēs, tālrunis,ect.Produktu Informācija Liecina, Augstas kvalitātes LEOBAIKY Zīmola rāvējslēdzēju, pilnībā neredzams rāvējslēdzējs dizains, izskatās vairāk jauku, gludu, bez bloka.Audums: 100% Poliestera, wicking un anti-mikrobu, quick-dry un elpojošs.Forša sajūta, jūtas vienmērīgu, ērtu un mīkstu.Aizmugurē 3 kabatas: ir 3 kabatām uz muguras ar velosipēdu jersey, var likt ūdens pudelēs, tālrunis,ect.Atstarojoša lente: 2gab atstarojošās lentes vidū kabatā.Liek jums būt drošāk, braucot naktī.Hem pretslīdes lentes: anti-slip, aizveriet-fit dizainu, lai jūsu izjādes būt vairāk brīva pat tad, ja Intensīvas slodzes.Par Biksēm Audums: 80% Poliesteris & 20% likra, liekas gluda, wicking un anti-mikrobu, elpojošs, augstas elastības.Pilna sublimācijas ar Italia tinti.spilgtas krāsas, kas nav izbalināt.Bikses kājas Anti-slip dizains: anti-slip silikona joslas apakšā velosipēds šorti.aizvērt-fit un ērti, veikt izjādes ātrāk un brīvību, pat tad, ja Intensīvas slodzes, samazināt izjādes pretestību.Želeju Polsterēta: Jaunākās elpojošs gēla polsterējumu iekšpusē velo bikses, elpojošs un ērts.

Alexa Razgulina2020-10-28
"good"
Joaovitor Del2020-12-18
"Like the product and arrived very fast."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti