Caurspīdīgs Noslēgtā Uzglabāšanas Kaste Graudi Sienas Uzstādīts Pārtikas Uzglabāšanas Tvertnes Sadzīves Virtuve Kannas, Konteineri, Graudaugi Dozatoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: virtuves orgānu, pārtikas uzglabāšana, virtuves veļa uzglabāšana, plakātu sauso ziedu, dāvanu zelta, preces, virtuves uzglabāšanas tvertnes, par garšvielu glabāšanai, ika uzglabāšana, šampūns sienas uzstādīts izsmidzinātājs, uzglabāšanas kaste virtuvē metāla.

    €9.21 €14.39
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Materiāls: Plastmasas
  • Zīmola Nosaukums: ISHOWTIENDA
  • Stils: Retro un Nostalģisks/Vecās Mēbeles

Var piestiprināt pie sienas, Graudu Glabāšanas Kaste Atdalīta Uzglabāšanas Graudu Uzglabāšanas Tvertnes

Produkta apraksts:

Kad jūs agri celties, lai brokastis.Netīrs virtuve ļaus jums nemierīgs.Tagad, izmantojot šo kombināciju, sausā barība dozatoru.Jūs varat viegli iegūt sausu, pārtikas jums ir nepieciešams, izmantojot tikai vienu pieskārienu.Laba diena sākas šeit.

Specifikācija:

[High quality] Mūsu sausās barības maisītājs ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS un PC materiāliem, ko var izmantot ilgu laiku.To var panākt maksimālu svaigumu un pagarina uzglabāšanas laiku no pārtikas, kas ir droša un labvēlīga jūsu ģimenes.

[Division uzglabāšanas] Vienā tvertnē var saglabāt divu veidu pārtikas atsevišķi, neiejaucoties ar otru, kas ietaupa glabāšanas vietas un ir ērti pārvadāt.

[Kosmosa taupīšanas] piestiprināt pie Sienas, uzglabāšanas, saglabājot tabulas vietu.Tur ir sprādzi uz muguras, kas var pakārt uz sienas āķa.Tā ir liela kravnesība un ir ļoti izturīgs.Tas ir viegli, lai ielīmētu un instalēt, ir spēcīga noteikšanu spēkā, un var ietaupīt daudz vietas, ja to izmanto pie sienas vai ledusskapja durvis!

Motīvs:

Pie sienas, kombinētā stila.

Izgatavotas no augstas kvalitātes pārtikas klases plastmasas

Materiāls: PC

Izmērs: 21X16X8cm / 33X16X8cm (8.27X6.30X3.15 / 13.01X6.30X3.15inch)

Iepakojuma Saturs:

1PC uzglabāšanas tvertnes

Piezīme:

Sakarā ar manuālo mērījumu, lūdzu, ļaujiet mērījumu novirze no 1-2cm.

Sakarā ar atšķirībām starp monitori, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti