Photochromic Motokrosa Brilles UV400 MX ieplests ATV bezceļu Netīrumi Velosipēds nepievelk putekļus Racing Brilles Anti Vēja Brilles Ķiveres Brilles

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cycl ķivere, lāzer photochromic brilles, velosipēds saulesbrilles krāsains, mēness locle, photochrom, cubrebotas ciclismo, v moto brilles, mofang, velosipēds aizsargbrilles photochromic, sava velosipēda, aizsargbrilles, ķivere.

    €11.56 €26.88
  • Vienuma Tips: Brilles
  • Feture 3: Putekļu necaurlaidīgs
  • Zīmola Nosaukums: BOLLFO
  • Lēcu Materiāls: Polikarbonāta
  • Optiskās īpašības 2: UV400
  • Feture 2: Anti-glare
  • Objektīva Platums: 200
  • Lēcas Optisko Atribūts: Photochromic
  • Feture 1: Pretvēja
  • Modeļa Numurs: Photochromic Motokrosa Brilles BF030
  • Sporta Veids: Riteņbraukšana
  • Dzimums: Unisex
  • Objektīvs Augstums: 80
  • Rāmja Krāsa: Multi
  • Optiskās īpašības 1: Photochromic
  • Rāmja Materiāls: TPU

Photochromic Motokrosa Brilles UV400 MX ieplests ATV bezceļu Netīrumi Velosipēds nepievelk putekļus Racing Brilles Anti Vēja Brilles Ķiveres, Aizsargbrilles, Motociklu, ATV MTB

Funkcijas:

- Pavisam jaunu un augstas kvalitātes. - Izmērs: 205*100mm(8.07*3.94 gadā) - Rāmis: 5 krāsas kā attēlā - Vienas lēcas ,trīsslāņu sejas mitrināšanai - Objektīvs: Augstas def vizuālo platas cilpas.100% UV aizsardzība. - Rāmis ir izgatavots ar elastīgu plastmasas, grūti sabojāt. - Augstas kvalitātes PC lēcu materiāls, anti-grūti berzes nulles. - Photochromic :Tikai caurspīdīgi objektīvs ir Photochromic. - Universālo Motociklu, velosipēdu Maska, Aizsargbrilles, Brilles Brilles - TPU rāmis polikarbonāta lēcas.Rāmja materiāls gaismas un stingrība var nolaist. - Plašu neslīdošu gumiju, drosmīgu dizainu, lai novērstu aizsargbrilles noslīdēšanu ķiveri.

Produkta Sīkāk

UV400

Ar queshark objektīvs tec.100% UV aizsardzība.Var samazināt kaitīgo gaismu acīs.Var pārtraukt visas viļņi zem 400.

Izvēlēties dažādas lēcas ceļojumu atbilstoši dažādiem saules gaismas intensitātes.

Pelēks lēcas spoguļu red REVO: Saulainās/Clody dienu.VLT:25% S2 Pelēks Lēcas : Lai Saulaina diena.VLT:18% S2 Piezīme: Ja jums ir Photochromic objektīvs, jums nav nepieciešams, lai izvēlēties objektīva krāsu atkarībā no laika apstākļiem.Jo Photochromic lēcas krāsa mainās atkarībā no intensitātes, no ultravioletajiem stariem.

Produkta Apraksts:

1.REVO lēcas 2.Ātri, novēršot lēcu. 3.Var valkāt ar Moypia 4.Regulējama Galvas Stīpa: 4cm plata regulējama elastīga vadu garums 21-49cm, piemērotas dažādiem sejas un izvairītos no ķivere rudenī;un sejas saskares daļu, kas izgatavots no poraina materiāla, ērti un droši.

Jūs varat iegādāties vienu vairāk Photochromic objektīvs.

Par BOLLFO Zīmols:

BOLLFO zīmols tika dibināts 2018. gadam,kas atrodas GuangZhou.BOLLFO ir profesionāla Āra Ride & Velo Aprīkojums un Piederumi.Mēs esam neatkarīga rūpnīcas ar izpētes un attīstības komanda.Ir vairāku produktu patentu.Ir CE un citi eksporta kvalifikāciju.Mūsu misija ir nodrošināt klientus ar augstas kvalitātes produktiem,pieņemamu cenu un labus risinājumus globālās lietotājiem.Aicinām jūs no visas pasaules, lai sazinātos ar mums par turpmāku sadarbību uzņēmumiem un veidot savstarpēju labumu lieliski panākumi!

Atsauksmes:

1,Ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem un pakalpojumiem, lūdzu, sniedziet mums 5 zvaigznes.Ja jūsu uzslava nāk ar foto klienta produktu reklāmas, savu nākamo pasūtījumu varēs baudīt papildu atlaidi. 2,Ja jūs neesat apmierināti ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, nav tieši mums dod sliktas atsauksmes (jūsu sliktas atsauksmes sāp mums dziļi), lūdzu, rakstiet mums.Par jūsu uzmanību, mēs noteikti sniegs jums apmierinošu ārstēšanas plānu, kas dos jums 100% apmierināts.

Sazinieties ar mums:

Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums caur "kontakti tagad" saites un "čata tagad" saites.Mēs atbildēsim uz jums vienas darba dienas laikā.

Victortoic282021-01-04
"They're doing great."
Kapriz 85852021-01-22
"Good quality, perfectly packed communicative seller!"
Richard From Md2020-10-19
"Item is as described, and am grateful for opportunity to test & review. The only reason for -1 * is due to when I applied for this it was only because it was advertised as being photochromic; which is the sole reason I applied. Quality of these are great with fast shipping. Seller also included a keychain as free gift! Thank you!"
Bala Jpa2020-12-16
"Glasses cool meet the description put the keychain as a gift)) I recommend the seller"
Maklayhotel2021-01-26
"The photochromic lens works, beautiful also colored. Recommended. We will see the durability"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti