1GB Noregulēt fiksētā satīna, cepure, matu veidošana klp garu matu kopšanai sievietēm naktī gulēt zīda galvassegas dušas uzgali matu veidošanas rīks

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: galvas duša, dzemdību blūzes un topi grūtniecēm, pirts sauna, roku dvielis, virtuves priekšauts, sieviešu cepure, auduma satīns, Auto remonts rīks, groot bērnu duša, pirts un sauna.

    €2.80 €4.01
  • Iezīme: Noliktavā
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Apraksts:

Izgatavots no augstākās kvalitātes satīna auduma, var saglabāt matu.Uzturēšanās hidratēts.Izturīgs: galvas gaismas, apstrādes eļļa, dziļums korekcijas un navi ir ideāla piederumi.Regulējams komfortu Satīna malu dizains, lai sniegtu komfortu un malas - malas, no satīna malu, lai jūs.Mūsu modernais dizains padara matus un ērti, nav liels ruffles.Specifikācijas: Materiāls: satīns audums + spandex Specifikācija: vidējā izmēra klp ap 56-58 cm Krāsa: violeta, melna, balta, vīna sarkana, safīra, zelta, sudraba, rozā, komplektā ietilpst: 1 * nightcap Piezīme: 1. Lūdzu atļaut nelielas novirzes mērījumu. 2. Tāpēc, ka atšķirība no gaismas un ekrāna krāsu uz produkta var būt saistīta ar nedaudz atšķirīgu attēlu, paldies par jūsu sapratni.

Pulamea72021-02-12
"Exactly i Gual as described. Super fast shipping."
Sclifton1062020-12-02
"Excellent ! "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti