Mini Virpu, Mini virpa Mašīna, koksnes virpu, ar piekarināmu motoru

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: levins pulksteņi virpu, daļa koka virpu, 15000rpm mehānisko, mini metāla virpu mashine, cj0618, jlr mangusts, stendā urbt mehānisko, disku koka virpošana, latas, mini virpu, motori.

    €431.00
  • CNC vai Ne: Normāls
  • Zīmola Nosaukums: OSSIEAO
  • Modeļa Numurs: HL-0618DFDJ
  • stāvoklis: Jauns
  • Veids: Pagrieziena Centrs

Mini Virpu, Mini Cnc virpa Mašīna, koksnes virpu, ar piekarināmu motoru Apraksts

Attiecībā uz Krieviju klientu, cena tiks iekļauta muitas izmaksām un nosūtīšanas izmaksas uz savu pilsētu. (Ja jūsu pilsētā uz austrumiem no Krievijas,lūdzu, sazinieties ar mani, lai redzētu, ja ir paplašinātas zonas bezmaksas, pirms jūs vietu secību.)

Kā Ukrainai klientu, tas ir, no durvīm līdz durvīm cena, tai skaitā muitas izmaksas.

Mini virpas ir paredzēti, lai veiktu dažādas apstrādes veidiem darba vietu.Counterface apvirpošana, urbšana, threadinfg un griešanas darbus materiāli, kas izgatavoti no apaļas bārs un bārs materiāli var veikt ar šo mašīnu.Šī mašīna var izmantot, piemēram, tādās jomās kā mini precīzo detaļu apstrādes, paraugu apstrādes un modelēšanas darbi.

Funkcijas 350mm (14") starp centriem, 180 mm (7") šūpoles pār gultu.tailstock sviras bloķēšana.Pavisam jaunas mašīnas un piederumi no ražotāja.Ideāli piemērots gan profesionāļiem un zaļā rokas.Labas kvalitātes, izcili pēc garantijas apkalpošana.Visas Metāla zobratiem

Specifikācija

Pakete Mini mašīna 3-žokļu čaks Mainīt pārnesumus Centri MT2 Piekarināmu motoru Eļļas ieroci Komplekts, uzgriežņu atslēgas Lietotāja Rokasgrāmata

Clementaggrey2020-09-14
"Thank you Have a nice day~~^^"
Katrin07832021-02-01
"The Scarecrow, the seller is disgusting. 4 months have been waiting for goods"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti