Ps4 Pro Putekļu Pierādījums Novērstu Segtu Gadījumā Aizbāzni Pack Putekļu Pierādījums Komplekts Sony Playstation 4 Pro Ps4 Pro Spēļu Konsoles Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: spēļu piederumi pubg ps4, panelis sony playstation 5, stacijas sony playstation 4, spēle un dūmu ps4, ps4 pro pad cover, Xbox 360, compelit ps4 konsoli playstation 4, 4 ps, top ps4 pro piederumi, xbox.

    €4.50 €5.29
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: Par Spēli
  • Ar USB: no
  • Zīmola Nosaukums: SODIAL
  • Saderīgs Marku/Modeli: Citi

Spēļu konsole spēli PS4 Pro ir izstrādāts, lai novērstu putekļu spēļu konsole PS4 Pro.Tas var efektīvi novērš netīrumu un putekļu iekļūšanu iekšpusē spēļu konsole PS4 Pro un pagarināt dzīvi par spēli.PS4 Pro spēļu konsole.

Slāni tīrīšanas sūklis, kas var traucēt putekļi, vienlaikus izmantojot PS4 Pro spēļu konsole!Jums vienkārši ir, lai nospiediet nepievelk putekļus acu savienojuma vietu uz PS4 Pro spēļu konsole, un pēc tam jūs varat izmantot!

Tas var būt saistīts ar PS4 Pro spēļu konsole ligzda, tas ir viegli izmantot, ka mums tikai nepieciešams, lai izņemiet kontaktdakšu un nostipriniet ligzdā spēļu konsoles PS4 Pro.

Materiāls: Plastmasa + sūklis

Krāsa: Melna

Savietojams: Par PS4 Pro konsoles

Komplektā ietilpst:

1 komplekts x pogām

4 x sūkļi

Tikai iepriekš paketes saturu, citi produkti nav iekļauti.

Piezīme: Gaismas šaušana un dažādi displeji var izraisīt krāsu elementu attēlu, kas nedaudz atšķiras no reālā lieta.Mērījumu kļūda ir atļauts +/- 1-3cm.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti