LEORY LongPlay Phonograph Ieraksti Rīkoties ar DuPont Suku Vinilplašu Tīrīšanas Komplekts Attīrīšana Tīru Suku Vinilplašu Vinila Ieraksts LP

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: daļas vinila atskaņotājs, phono tonearm, vinila plēve, pet shop, vinila ierakstu, phono preamp, atbalsta vinyle, phonograph ierakstu, vīrieši vinilplašu, vintage vinila ieraksts tīrītājs.

    €3.92 €5.23
  • Izmēri (W x H x D): 11.5x3.5x2.8cm
  • Sertifikācija: NAV
  • Modeļa Numurs: Skrubera Suka
  • Stylus Tips: Citi
  • Ātrums: 33,45,78 APGR. / min.
  • Zīmola Nosaukums: LEORY
  • Izejas Savienotāji: Citi
  • Mehānisko: Citi
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Vinila Ierakstus Tīrīšanas Komplekts DuPont Otu Skalošanai Birste Atskaņotāji

Padomi: Ir divi stili šo produktu, viens ar iepakojumu un citiem bez iepakojuma.Sukas bez iepakojuma, var būt nedaudz kļūdains, transportēšanas laikā.Ja jums prātā, trūkumus, tas ir ieteicams, ka jums izvēlēties stilu ar iepakojumu, lai izvairītos no bojājumiem transportēšanas laikā.Funkcijas: - Anti-static-elektrības: oglekļa šķiedras birste ir izgatavota no oglekļa šķiedras, kas ir lielisks anti statiskās elektrības sniegumu.Lai varētu efektīvi aizsargāt savu elektroniku ; - Saliekami: oglekļa šķiedru birsti var salocīt.Tas aizņems mazāku istabu un ērtāk pārvadāt ; - Tā ir ērtāk, lai jūs, lai atbrīvotos no netīrumiem un putekļiem.Specifikācijas: Roktura Materiāls: ABS Krāsa: Melna Izmērs: par 11.5 x 3.5 cm (4.53 x 1.38" ) Amats: oglekļa šķiedru birsti lieto, lai noņemtu netīrumus un putekļus uz CD atskaņotājs; To var attiecināt arī uz LCD ekrāniem un tastatūrām.Kā tīrīt savu ierakstu: 1. Vieta jūsu ieraksts uz diska, lai sāktu rotācija. 2. Turot rokturi daļa no krūmiem, maigi turiet un pozīciju birste, ar rievām, kā ierakstīt spins.Ļaujiet ieraksts pagriezt 1 vai 2 reizes, līdz putekļi ir savākti. 3. Turot otu uz vinila, uzmanīgi pull suku pret jums, un izmēģiniet nedrīkst zaudēt nevienu no savāktajiem putekļiem.Tas var būt nepieciešams, lai veiktu otrais iet slaucīt līdz visas atlikušās putekļu daļiņas. 4. Kas tas ir.Piliens adatu un baudīt!Pakete ietver: 1 x Suka Paziņojumu: - Tāpēc, ka dažādos ražošanas partijas numuru, produkta informācija varētu būt nedaudz atšķirīgs.Ja jūs pieskatīšanas starpība, lūdzu, iegādājieties to uzmanīgi. - Lūdzu, ļauj 1-3CM atšķiras, jo manuāla mērīšana. - Sakarā ar dažādiem displeja un dažādas gaismas, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Paldies par jūsu sapratni.

Irinamityaeva352020-10-19
"The goods is according to the description"
Red Tail Boa192020-10-07
"Excelent quality. Does the job!"
Rhonda Sigland2020-10-09
"Despite the pandemia that the world is, the order coming but arrived in perfect condition and the product is excellent. Recommend this seller, are reliable and sincere. Thanks and hope have much success."
Joseph Mueller2020-09-22
"Never reçu !!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti