3D Stereo Garneles, Vēži Kulons Keychain Zelta Krāsas Metāla Atslēgu Gredzens Ķēžu Turētāju Unisex Rotaslietas Sievietēm, Vīriešiem, Dāvanu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: tumši rozā kleitas uk, lucifers sienas sticers, tumši sarkano lukturu vāks, tumši pokemon vēstules, tumši sarkana lina kleita, tumši rozā nike kurpes, tumši sarkana vīriešu pidžamas, lucifers tetovējums nāves, tumši sarkanā krāsā tonētu plēvi.

    €4.68
  • Formas\raksts: Dzīvnieku
  • Modeļa Numurs: dzīvnieku keychain
  • Stils: Moderns
  • Materiāls: Metāla
  • Zīmola Nosaukums: Jing Yi Lin Rotaslietas
  • Saderība: Citi
  • Funkcijas: Citi
  • Metāla Krāsa: Zelta krāsa
  • Dzimums: Unisex
  • Metālu Tips: cinka Sakausējums

Mūsu bildes ir ņemt no nekustamā postenis, dažreiz tāpēc, ka " gaismas objektu krāsa ir mazliet atšķirīga no attēla,ceru, ka jūs varat izpratni.

Ievedmuitas nodokļi un maksājumi netiek iekļauti postenī cena un piegādes izmaksas.Šie tarifi ir pircēja atbildība.Lūdzu, sazinieties ar vietējo muitas iestādi, lai noteiktu, kādi ir šie papildu izmaksas, kas būs pirms pirkšanas.

Mēs kuģis objektu 2-3 darba dienu laikā pēc saņemšanas noskaidroti maksājumu.Mēs piedāvājam bezmaksas piegāde pa Pastu Ķīnas.Parasti piegādes laiks ir aptuveni 15-30 darba dienas.Dažām valstīm vai lauku teritorijās, tas var aizņemt pat ilgāku laiku, jo nav bieži aviokompāniju un kontroles muitas.Ja jūs vēlaties vienība(s) ātri ierašanās ,mēs piedāvājam izmantot EMS, vai DHL vai UPS, kas parasti ilgst 3-10 dienas ierasties, bet ir nepieciešams pievienot papildus naudu.

Mēs pieņemam tikai Darījuma.

Drošības apsvērumu dēļ, mēs tikai kuģu pasūtījumus pēc piegādes adreses, kas jūs apstiprināts ar Atopija.lv.

Mēs kompensācijas vai apmainīt preci, ja tā ir bojāta vai pazaudēta.Lūdzu, sazinieties ar mums pa e-pastu pirms atgriezt preces.Mēs esam laimīgi, lai apmainītos ar pozitīvu atgriezenisko saiti.Lūdzu, atstājiet mūs visus pozitīvu atgriezenisko saiti un 5 zvaigžņu viesnīcas, mēs darīt to pašu jums.Lūdzu, neatstājiet mūs visus negatīvu vai neitrālu reakciju, pirms sazināties ar mums, lai atrisinātu problēmu.Tas nebūs jums palīdzēt atrisināt problēmu ātrāk, atstājot negatīvu atgriezenisko saiti, tikai sazinoties ar mūsu profesionālā klientu suppport var palīdzēt jums atrisināt problēmas.

Ja jums ir kādi jautājumi, problēmas, laipni lūdzam, rakstiet mums.Mēs atbildēsim ietvaros 24-48 stundas, vairumā gadījumu agrāk.Mēs strādājam 5 un 1/2 dienas, nedēļas.Ja neesat dzirdējuši no mums atvēlētajā laikā, lūdzu, pārliecinieties, lai pārbaudītu jūsu mēstuļu mapi.

Lūdzu, e-PASTU mums, ar visām problēmām, pirms atstāj neitrālu vai negatīvu atgriezenisko saiti, mēs palīdzēsim jums atrisināt problēmas ASAP.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti