DAIWA Zvejas Spilvenu Super Mīksts, Regulējams Ultra-ērti Elpojošs Kokvilnas, zvejot Jūras Un Klinšu Zvejas Drēbes

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: zvejas knaibles pesca, gamakatsu jaka, emcast, mīlestība pesca, kastē zivis, kaste lure, jaka xxx, legalis 4000, daiwa bezmaksas uztin spoli, makšķerēšana, zvejas kastes.

    €12.31 €22.39
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Jaunu Zvejas Spilvena, īpaši mīkstas, ultra-light ultra-ērti 100% Kokvilnas Melna Piemērots jūras un Klinšu Zvejas

Posteņa Nosaukums:Jaunu Zvejas Spilvena Krāsa: Melna Biezums: 3mm Materiāls: Kokvilnas Funkcija, 1:Regulējams izmērs Funkcija 2:Būtiski anti-slīdēšanas efektu

Par transportu: 1. Mēs nosūtīsim produkta ietvaros 1-7 dienu laikā, pēc maksājuma saņemšanas. 2. Parasti preces piegādes nepieciešamību 7-35 dienu, bet katrā valstī ir atšķirīgas . 3.Mēs nevaram kontrolēt, ja pasts kavēšanos.Esiet pacietīgi un mēs uzturēt kontaktus ar jums un post office.Šī ir atsauce piegādes laiku. 4.Ja preces tiek zaudētas, mēs nosūtīsim jums vēl vienu, bez maksas. 5. Ja jūs vēlaties saņemt preci pēc iespējas ātrāk , lūdzu, sazinieties ar mums jāmaksā papildu kravas ,mēs varam piedāvāt jums šādu ātrāk un lētāk.Par atsauksmes: 1.Jūsu atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mūsu Biznesa attīstību,Tāpēc, lūdzu, atstāj Atsauksmi, 5 Zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu produktiem,liels jums Paldies. 2.Neatstāj Negatīvas Atsauksmes, neprasot mums, lai palīdzētu,lūdzu, jūtieties brīvi Sazināties ar mums, vispirms, ja jums ir kādas problēmas.Atsauksmes ir mūsu dzīve,pirms jūs atstāt uz neitrālu vai negatīvu atsauksmi,lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu labāku risinājumu,un Mēs atbildēsim uz visiem ziņojumus, kā ātri vien iespējams,Paldies jau iepriekš par jūsu pacietību.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti