M. 2 NGFF MSATA SSD diskus ar SATA 3.0 Adapteris 2 in 1 Converter Karti PC Klēpjdators

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: hp m277, 512 GB SSD, m2 sata, 32g ssd, firmas msata kameras, 1 tb ssd, bootlace gredzenu cemme rīks, msata ssd, msata, rumbas ssd.

    €2.75 €3.98
  • Iepakojums: Jā
  • Sertifikācija: CE
  • Zīmola Nosaukums: JETTING
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Interfeisa Tips: NGFF
  • Modeļa Numurs: M. 2 NGFF vai MSATA ar SATA 3.0 Adapteris

Jautājumi, kam nepieciešama uzmanība:

1: Šis produkts atbalsta SSD noteikts msata interfeisu mini pci-e.msata nav vienāds ar 1.8 collu micro SATA.Tajā pašā laikā, šis produkts nodrošina arī konversijas cietvielu cietais disks ar m.2 ngff SATA protokols 2,5 collu SATA interfeisu.Tomēr divu veidu cietos diskus nevar izmantot vienlaikus.Ja jums ievietot divu veidu cietajiem diskiem, tajā pašā laikā, jūs varat tikai izlasīt vienu no tiem

2: ir trīs pin definīcijas mini PCI-E interfeisu SSD.Viens sauc msata, kas bieži vien ir konstatēts, Lenovo un thinpad mašīnas, un to var saukt arī par Intel definēts interfeiss, kas ir sauc par SATA Mini PCI-E, kas ir parasti redzams ASUS EPC un dažu planšetdatoru, kas pazīstams arī kā ASUS definēts interfeiss; un otrs ir noteikts PATA, kas ir IDE interfeisu būtība, kas bieži redzams Dell Mini 9. Jāgaida mašīna.Trīs interfeiss definīcijas izskatās tieši tāds pats, un nevar atšķirt ar neapbruņotu aci, tāpēc pārliecinieties, lai atšķirtu interfeiss definīcijas jūsu SSD!

3: m.2 ngff SSD ir trīs protokoli: SATA protokolu, nvme PCIe x2 protokolu un nvme PCIe X4 protokolu.Šis adapteris karte atbalsta tikai SATA protokolu.

Specifikācijas:

M. 2 (NGFF) & mSATA ar SATA III Adapteris karte

Atbalsta SATA Pāreja 3.1

Pilnībā savietojams ar SATA 3.1 standarta

Saderīgs ar PCI Express M. 2 protokols

MSATA Upports pilna augstuma un pusi-augstums MSATA ssd diski

M. 2(NGFF)Atbalstu M. 2 SATA SSD(2230 2242 2280 2260)

Lūdzu, ņemiet vērā:

Šis adapteris karte nodrošina msata un SATA protokola m.2 ngffssd, bet nevar izmantot abu cieto disku, tajā pašā laikā!Pārslēgties uz ngff lasīt m.2 ngff SSD, pārslēgties uz msata lasīt msata SSD.Adapteris kartes tikai pārvērš saskarnes formu un nemaina jebkuru sniegumu

Pakete ietver:

1.SATA III Valdes Adapteri

Joel Mellenberg2020-12-05
"Works well"
Evolatari2021-01-12
"ok"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti