Uzlabot Elektrisko Spin Skruberi Turbo Abrazīvos Tīrīšanas Birste Bezvadu Iekasējams, Vannas istabu tīrīšanai ar Paplašinājumu Rīkoties ar Otu, Vanna

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: skruberi spin, birste turbo skrubis, suku tīrīt elektriskās, suku tīrīt, microfiber tīrīšanas suka skruberi, brush cleaner elektriskā, elektriskā spin skruberi tīrīšanas birstes, ilife a80 plus komplekts, philips speedpro max aqua, pedikīrs skruberi.

    €26.68 €46.81
  • Veids: Datoru Suka
  • Modeļa Numurs: elektriskā tīrīšanas birstes
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Uzlādējams Akumulators: 1800 mah
  • Izmantošana: Sadzīves Tīrīšana
  • Materiāls: Plastmasas
  • Iezīme: Noliktavā
  • Spriegums: 110-240V
  • Stils: Rokas
  • Nomaināma birste vadītājs: 5 * Suka galvas

Bezvadu Elektriskā Tīrīšanas Birste Grīdas Birste, Elektriskā Virtuves Artefakts 360 Grādu Vannas Istabas Flīžu Spraugu Tīrīšanai, Birste

Apraksts:

1. Ideāls Daudzkārtējas mazgāšanas darbos --- Automātiskā tīrīšana iztīrīšanas var izmantot iekštelpu un āra, tas ir lieliski, līknēm, flīzes, izlietnes, podi, tualetes, vanna, durvīm, nišu, duša windows, tā arī attīra automašīnas riepas un mags labi.

2. Barga un Abrazīvus Tīrīšanas līdzekļus --- Mūsu elastīgi sari pelējuma vērā plaisas un plaisām, stūri, duša dziesmas super tīrs un bez ķimikālijām.

3. Portatīvo Bezvadu Dizainu --- 360 grādu augsta pagrieziet ātruma atbilst jūsu vajadzībām, ilgu darba laiku, lai tīrīt un noslaukiet netīrumus kārtīgi bez pārtraukuma.

4. SAGLABĀJIET Jūsu ATPAKAĻ un CEĻGALIEM -- Nē elkonis tauki vajadzīgi.Atpūsties jūsu ceļgaliem, pleciem un muguras.Izmantojiet mūsu Viegls un spēcīgs Spin Skruberi iekļauti ilgu pagarinājumu turi tīru šaurās un grūti pieejamās vietās.

5. Skruberi un Tīrāku --- Spin Iztīrīšanas var izmantot, lai strādātu, izmantojot ziepju putas, pelējumu, netīrumus, Elastīgi sari, kas nonāk plaisas un plaisām, ar augstāko efektivitāti!

Produkta Specifikācijas:

Nosaukums: Elektriskā tīrīšanas suka

Materiāls: ABS, sveķus, silikonu, polipropilēna, alumīnija

Spriegums / Jauda: 110-240VAC 50 / 60HZ

Uzlādējams akumulators: niķeļa un hroma 1800 mAh

Uzlādes laiks: aptuveni 5 stundas

Nepārtrauktas lietošanas laiks: aptuveni 30-40 minūtes

Drive režīmā: litija akumulators

Apgriezienu 280-330 apgr. / min.

Izmērs: 220x150x160mm

Produkta jauda: 14W

Produkta akumulators: 0.6-12A

Elektriskā tīrāku mop + pulēšana + vaskošana + attīrīšana

Iepakojums :

1 * Elektriskā tīrīšanas suka

5 * Suka galvas

2 * Rokturis

1 * Lādētājs

1 * Lietošanas

/ Par / pakalpojumu Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiku Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Nah Bulursun342021-01-26
"Brush charger is with US PLUG ,need of adaptor to use in Europe. Very fast delivery, another is ok."

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti