Locīšanas Klēpjdatoru Statīvs Regulējams Alumīnija Celšanas Klēpjdatoru, Planšetdatoru Turētājs Biznesa Ceļojumu Portatīvo Darbvirsmas Grāmatiņa Turētājs

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: acer tablet stand, regulējams alumīnija klēpjdatoru statīvu, gulta stāv uz klēpjdators, k2 stāvēt, acer ram, iqunix alumīnija klēpjdatoru statīvu, lenovo thinkpad atmiņa, atmiņa nand, regulējams alumīnija klēpjdatoru galda stends, seenda alumīnija klēpjdatoru statīvu.

    €11.16 €13.95
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Zīmola Nosaukums: yinkuu

Locīšanas Klēpjdatoru Statīvs Regulējams Alumīnija Celšanas Klēpjdatoru, Planšetdatoru Turētājs Biznesa Ceļojumu Portatīvo Darbvirsmas Grāmatiņa Turētājs

Funkcijas:

- Tas kandidēt uz klēpjdatoru un planšetdatoru sniedz 6-ātrumu regulējams augstums, kas ļauj jums pielāgot, lai ērti darbības leņķi un augstumu, pamatojoties uz faktisko nepieciešamību.Ergonomisks dizains, viegli skatīties un rakstīt, mazinot kakla, plecu un muguras sāpes.

- Creative portatīvo salokāms dizains, laptop stand var salocīt uz izmēru 9.4*1.75 collas un ar pārnēsājamo uzglabāšanas soma, lai padarītu to viegli pārvadāt-par.

- Tas stends rada datora tādējādi piedāvā atvērtu telpu ventilācijas atribūts tās ģeniāls dizains, novērstu jūsu portatīvo datoru no pārkaršanas lietošanas laikā.

Specifikācijas:

- Materiāls: Alumīnija sakausējuma

- Izmērs: 21 x 24.7 x 9.4 cm

- Iepakojuma Saturs:

- 1 x Klēpjdatoru Statīvu

- 1 x Uzglabāšanas Maiss

Piezīmes:

1. Manuālā mērīšana, lūdzu, ļauj 1 ~ 3mm kļūdu,paldies.

2. Sakarā ar atšķirību starp dažādiem monitoriem, attēlu, iespējams, neatspoguļo reālo krāsu postenis.Mēs garantējam, ka stils ir tāds pats, kā parādīts attēlā.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti