1 Pāris Taktiskās BUIS Priekšējo un Aizmugures Sānu Redzi Uzsist uz Augšu Vai 45 Grādu Ātru Pāreju Dzelzs Apskates vietas Medību Ieroci Piederumi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 45 grādu dzelzceļa, dot ieroci, ak rīks, divkājis par, flip darbības joma, ierīču skoda rapid, flip mount darbības joma, 45 grādu mount, lielgabals metāla pistole, nake augšu.

    €10.29 €10.83
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Rokasgrāmata Tips: Ritošā
  • Modeļa Numurs: jxm-mount
  • Rokasgrāmata Garums: 10"/25cm

Paziņojums: ir daži lētāka versija šajā mirklī pārdot par ļoti zemu cenu, lūdzu, ņemiet vērā minēto lētāk versija, kas nav pietiekami stabila, lai uguns vairāk arrounds.Paldies

Postenis Apraksts

* 6061 Aircraft Alumīnija un T6 Termiski apstrādāts Alumīnija korpuss

* 3. Līmenis Mil Spec Grūti Anodization

* Priekšējā Redzes A2 pēc augstuma regulēšana

* Aizmugures Redzesloka Dual Diafragmas Windage Korekcija

* Paredzētas Aizvērt Ceturksnis Kaujas

*Piezīme: cenu ir tikai dzelzs redzes galvenais attēlus.

Nr 1:

Nr.2:

Nr.3:

Nr.4:

Nr.5:

No. 6:

Piegāde

Dažreiz sūtījumu prasīs mazliet ilgāku laiku, nekā paredzēts, ja jums ir nepieciešams laiks, lai apstiprinātu sūtījumu, lūdzu, sazinieties ar mums, mēs pagarināt laiku, lai jūs.Šīs preces atrodas Ķīnā un pieejams starptautiskajai kuģošanai.Visi mūsu pasūtījumi tiek nosūtīti ar aviopastu (kuģniecības laiks ir 7-21 darba dienu laikā, bet ne garantēts).Mēs kuģis pasaulē.Mēs nevaram uzņemties atbildību, gadījumā, ja aizkavēšanās rada pasta pakalpojuma.Pircējiem dažās valstīs papildu nodokļi un nodevas var piemērot.

Pārdošanas termiņš

Visi mūsu objekti ir inspeceted par kvalitāti un trūkumiem pirms nosūtīšanas.Bet, ja neesat 100% apmierināts ar preci, lūdzu, sazinieties ar mums, un mēs strādāsim tā, kopā.Lūdzu, neatstājiet jebkuru nautral vai nagetive atsauksmes pirms sazināties ar mums.Ja jūs pa kreisi, nagetive atsauksmes, kas nozīmē, ka jūs atmest kontaktu un izšķirtspēju.

Silvestrov2020-11-28
"Took days for shipping. Quality is also good and gently work Busin. "
Pletnik Dance Clab2020-12-23
"very nice"
Simplymegx2020-12-31
"I paid more for the quick delivery option, but it took me two months without prior notice. Delivery, product, and packaging are all bad"
Axklvakulturavdeli2020-11-18
"Taly as described. Perfect."
Kishorsharma Kvs2020-10-21
"The description is correct. Perfect!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti