Mežģīnes gobelēns sienas karājas dabas uguns gabals spalvu un shell gobelēns boho stila apdare, banketu zāle apdare, ziemeļvalstu

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: liels gobelēns boho, persiku dvieli, guļamistaba gobelēns, emmc, rozā sienas gobelēns, boho audums, art sienas audumi, ziedu gobelēns, macram, boho.

    €21.94 €27.08
  • Materiāls: Kokvilnas virves, spalvu, shell
  • Dizains: AUBUSSON
  • Modelis Tips: Cietie
  • Funkcijas: Ieejas Oklūzija
  • Rāmis: No
  • Paklāju Pārdošanas: Vairumtirdzniecība
  • Stils: Ziemeļvalstu
  • raksts: Plain Krāsoti
  • Tīrīšanas Veids: Citi
  • DAUDZUMS: 1GB
  • Forma: KĀRTA
  • Modeļa Numurs: Macramé
  • Izmērs: Please choose
  • Piemērojamo skatuves: Dzīvojamā istaba,Svinības,Svētki,Karnevāls
  • Technics: roku darbs

Nordic style spalvu mežģīnes gobelēns sienas karājas dabas spalvas un shell gobelēns bohēmijas apdare, telpu dekorēšana

Tā pieņem augstas kvalitātes materiālus, aušanas procesu, apdare, un strādā, lai veicinātu mūsdienu dzīvesveidu ar estētika, kvalitāte un attieksme.

Produkts: Zosu Spalvu Spogulis Apdare

Materiāls: Augstas kvalitātes kokvilnas virve, dabas spalvas, dabas čaulas, u.c.

Izmērs: Lūdzu, izvēlies,

Krāsa: Balts un Pelēks,ja jums ir nepieciešama citu krāsu,lūdzu, sazinieties ar mums,mēs varam jums satify

Iepakojuma Tostarp:1gb Spalvu Apdare Spogulis* Kartona Kaste

Piezīme: 1.Jo lieluma mērījumiem, kas ir roku darbs, tur var 3-5CM kļūda. 2.Lūdzu, saprast, jo gaismas stariem vai datora displeju atšķirību, tāpēc I nevaru garantēt, fotogrāfijas un reālā krāsa ir 100% vienādi.

3.Nacionālā stila gobelēns, kas piemērots mājas dekorēšana, kāzu komplekts, utt...Ja jums ir citas bildes, izmēri vai pieprasījumi, lūdzu, sazinieties ar mani!

Atopija.lv Saver Shipping ,Tikai atbalstu piegāde uz Krievija, Spānija, Ukraina, Baltkrievija un pasta nodaļās visā Čīlē.((Krievija un Ukraina) normālos apstākļos, 15-20 dienas var sasniegt pienācīgu ieguldījumu gandrīz visās jomās, un dažos attālos apgabalos 20-35 dienas; (Baltkrievija) normālos apstākļos, 25-30 dienām, var panākt pietiekamu ieguldījumu lielākajā daļā jomu, dažos attālos apgabalos 30-40 dienas; (Spānija), paredzams, ka pakete var tikt piegādāta saņēmējam post office box 21 dienas laikā pēc sekmīgas pieņemšanas vai parakstīšanas, izņemot īpašus apstākļus (tai skaitā, bet ne tikai: nepārvaramas varas dēļ, muitas pārbaudes, politikas korekciju, un svētku dienās, utt.) (Čīle), kas normālos apstākļos, 30-40 dienas var sasniegt pienācīgu ieguldījumu lielākajā daļā reģionu) Ļoti ieteicama : Atopija.lv Standard Shipping,Epacket,Ķīna Post Reģistrēta Gaisa Pasts ,(Parasta situācija: nonāktu galamērķī, jo par 16-35 dienas, izņemot īpašus apstākļus (tai skaitā, bet ne tikai: spēkāmajeure, muitas pārbaudes, politikas korekcijas, svētku dienas utt.) Vaicājuma loģistikas laiks limit:https://ilogistics.Atopija.lv/recommendation_engine_public.htm)

Produkts ir izgatavots no dabīgās spalvu un roku darbs.Dabas spalvas būs dzelte, smalcināšanai un citas nelielas nepilnības, kas neietekmē kopējo ietekmi.Amatniecības būs pēdas handwork! ! ! !

Lūdzu, Ņemiet Vērā: 1. Sakarā ar dažādu ražošanas paketes, izmēru, var būt novirze no 1-3 cm. 2. Saskaņā ar dažādiem gaismas un dažādi datoru ekrāni, tur būs neliels krāsu atšķirība 3. Lūdzu, skatiet produkta faktiskās, iepriekš ir normāla parādība.

Par izvēli-loģistika:

Cainiao Super Ekonomiku,Yanwen Ekonomiskās Gaisa Pasta ziņojumus,Parasto Pastu Ķīnas Mazo Pakešu Plus ,neatbalsta loģistikas izmeklēšanu, tikai jautājumi par piegādi un gala post office piegāde. (Normāla situācija: nonāktu galamērķī, jo par 16-35 dienas, īpašas situācijas: nonāktu pie galamērķa 35-60 dienu laikā, īpašos apstākļos, ietver: svētku dienas, politikas korekcijas, attālās teritorijās, u.c.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti