Ūdensizturīgs Zemūdens Mājokļu Gadījumā Aizsargcimdus Gopro Hero 2 Mount Vējdēlis,Kajaks,A pīķa Vējdēlis,Laivu Klāja

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: gopro ūdensizturīgs, pvc laivu, gopro 4 black waterproof, pvc laivu, karti klāja ūdensizturīgs, mazgājams, gopro mājokļu bloķēšana, nojume laivu, antīko kancelejas preces, gadījumā, ja gopro hero 2.

    €6.37 €6.92
  • Ūdensizturīgs: Jā
  • Zīmola Nosaukums: Suptig
  • Veids: Ūdensizturīgs Apvalks Mount
  • Saderīgs Action Camera Brand: gopro
  • Materiāls: ABS
  • Fit: Par Gopro HD hero 2 Kamera
  • Modeļa Numurs: jr-gp
  • Funkcijas: Ūdensizturīgs 30m

Ūdensizturīgs Zemūdens Mājokļu Gadījumā Aizsargcimdus Gopro Hero 2 Mount Vējdēlis,Kajaks,A pīķa Vējdēlis,Laivu Klāja

Īpatnība:

Viegli pārvadāt, vienkārša uzstādīšana, ļauj glāstīt admiringly.Ko jūs vēlaties, lai šautu uz skatuves, vienmēr ir Go Pro fiksētu atbalstu var palīdzēt jums sasniegt jūsu sapni.Valkāt jūsu fotokameras vai būtu jānosaka par ierīci, varat uzņemt kadrus no skatuves no visvairāk aizraujošu brīdi

Jūs varat izmantot šos spēcīgs ūdensizturīgu līmi bāzes Go Pro kameras fiksēto virsmas vai lidmašīnu.Nepieciešams noņemt, izmantojiet matu žāvētāju, lai siltuma līmi, un pēc tam no nekustīgas pamatnes līpošas pamatnes, kas atdala tos.Piemērots visu veidu izliektās virsmas un plaknes Spēcīgu līmi jānostiprina, lai nodrošinātu drošību Apkures līmi un līmes bāze var būt atsevišķi no nekustīgas pamatnes, lai izkraut to Ļoti piemērots vējdēlis, kajaks un bradāt sērfošanas dēļa, aprīkojums, laivu klāja Ir piemērots ideāli prasa lielu atbalstu aktivitātes

Produkti ietver:

1pcsx Ūdensizturīgs gadījumā

Attēlu noformējums:

Par MUMS Mēs savu rūpnīcu Ķīnā, Visas palīgierīces, saglabāt vislabāko kvalitāti un izdevīgāku cenu !Iegādāties aksesuārus jūsu mīļākie GO PRO kamera!Tas ir tiešām ļoti ērts un praktisks Sūtījumu:

1) .piegādes laiks: 1. Mēs nosūtīsim postenis 2 dienu laikā, kad mēs saņemt jūsu maksājumu. (Izņemot brīvdienas) 2. Lūdzu, pārliecinieties, ka jūsu Atopija.lv adrese ir atjaunināta un detalizēti.Un, ja jūs vēlaties mainīt savu piegādes adresi pēc tam, kad esat vietā, lai, lūdzu, paziņojiet mums pirmo reizi.Paldies! 3. Pēc tam, kad mēs esam nosūtījuši preces, mēs nodrošināsim izsekošanas skaits pasūtījuma. 2) Kuģniecības laiks: Vispār , lielākā daļa valstu kuģniecības laiks ir zemāk , sakarā ar izmaiņām pasta aizsardzības iestādes dažādās jomās , dažas jomas var aizņemt ilgāku laiku.Ja tu met problēma , laipni bezmaksas justies sazināties ar mums , mēs atbildēsim jums, laikā! 3) Par transporta veidos : Ja izvēlaties ar Ķīnas ziņu Reģistrēta Gaisa Pastu , Jūs saņemsiet ierakstu skaits , jūs varat izsekot gada 17. ceļa vai pasta webiste .Ja jūs izvēlieties ko Ķīna Post Parasto Mazo Pakešu Plus , Tas ir ceļa numurs un parādīta informācija Ķīnā .Kādi jautājumi, varat jautāt man !Sūtīt ziņu , mēs atbildēsim jums, lai u laikā!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti