OUNONA 1PC Kanvas Auduma Gultas Uzglabāšanas Soma Anti Putekļu Karājas Organizators Karājas Somā Maku par Kopmītnes Auto Gultu Margas (Melns)

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: metāla āķis, somas uzglabāšanas plaukts, soma gultas, putekļu maiss, somas, soma automašīnas turētājs, gulta kabatas, žetons saldējums, kopmītnes, bērnu gultas uzglabāšanas organizators, ķēdes somas siksna.

    €7.61 €12.89
  • Zīmola Nosaukums: OUNONA
  • Materiāls: Audekls

Apraksts

Mūsu gultas uzglabāšanas maiss ir izgatavots no augstas kvalitātes audekls audums, izturīgs un stilīgs.Ideāls liekot tālrunis, austiņas, lādētāji, uzkodas, iPads, grāmatas, ūdens pudele, utt. uz nodalījumu, bet jūs esat gultā.Viegli lietot, vienkārši pievienot tos uz jebkuru headboard vai gultas dzelzceļu, stingri piespiediet, lai nodrošinātu drošu fiksāciju.

Ideāls kā attechment par bērnu gultas.

Funkcijas

Zīmola: OUNONA.

- Krāsa: Melna.

- Materiāls: Audekls.

- Izmērs: 30x19x10cm.

- Augstas kvalitātes kanvas auduma ar ērtu dacron acs, izturīgs.

- Liela jauda, ideāls liekot tālrunis, austiņas, lādētāji, uzkodas, iPads, grāmatas, ūdens pudele, utt. uz nodalījumu, bet jūs esat gultā.

- Attiecībā uz dažādās vietās, piemēram, kopmītnes istabiņā gultas, karājas uz durvīm, mājas, rati, slimnīcu gultas, dīvāns pusē, automašīnas, utt.

- Viegli lietot, vienkārši pievienot tos uz jebkuru headboard vai gultas dzelzceļu, stingri piespiediet, lai nodrošinātu drošu fiksāciju.

- Ideāls kā attechment par bērnu gultas.

Silts Padoms: Cienījamais pircējs, jo apgaismojuma efektu, monitora spilgtumu, manuāla mērīšana, utt., tur varētu būt dažas nelielas atšķirības krāsu un izmēru starp foto un faktisko objektu.No sirds ceru, ka var saprast!Paldies!

Iepakojuma saraksts

1 x OUNONA gultas uzglabāšanas maiss

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti