6MM biezums tpe vides garšas anti-slip jogas paklājiņš

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: ierīču joga, šakti-paklājiņš jogas paklājiņi, kork jogas matēts, liels jogas paklājiņš, lululemon joga, seksa lelle, paklājiņš, sporta, jogas paklājiņš tpe tp, paklājiņš jogas, liels jogas paklājiņš 15mm.

    €6.58 €6.93
  • Zīmola Nosaukums: Dahispot
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Biezums: 6 mm (Iesācējs)
  • Materiāls: TPE
  • Garums: 183cm*61cm
  • Modeļa Numurs: DYM0001

Top Jogas Paklājiņš, Videi Draudzīgu TPE Bez Slīdēšanas Teksturētu Virsmu, Exercise & Workout Paklājs ar tiesību aktu Saskaņošana Līnijas, Joga, Pilates, trenažieru Zāle un Grīdas Izmantot 6MM Bieza Divpusējs(183cm x 61cm) Profesionālā

Priekšrocības

★ VIDEI DRAUDZĪGU MATERIĀLU - augsta blīvuma Exercise mat-TPE Materiāla, Jogas paklājiņš funkcijas, textured lapiņas nav reljefēta virsma, lai nodrošinātu lielisku saķeri.Izmantot paklāji ir piemēroti daudzi veidi, Joga, Pilates.

★ PROFESIONĀLĀS SASKAŅOŠANAS LĪNIJAS - dubultsienas ar Profesionālo Saskaņošanas Līnijas: pareizu navigācijas sistēma ir vajadzīga, lai sasniegtu galamērķi.

★ ŪDENSNECAURLAIDĪGS & ANTI-SLIP - double-sided neslīdoša tekstūra ir universāls, kas nodrošina optimālu saķeri ar ceļu, lielisku amortizāciju, Tas TPE draudzīgs materiāls ir ļoti viegli noslaucīt putekļus un netīrumus, kas uztur tīrus un sausus.

Specifikācija

Izmērs: 183x61x0.6cm

Svars: 750g + 100g

Krāsa: Tumši + gaiši zils;

tumši violeta +gaiši rozā;

ādas rozā + tumši zils;

violets+ rotangpalmas krāsu;

zāles zaļš+ pelēks

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti