7 Krāsu Mainās LED Anjonu Spa Dušas Galvas Temperatūras Kontroli, Vannas istaba ar Augsta Spiediena Ūdens Taupīšanas Rokas Dušas galva

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: 2 krāsas duša, militāro izpletņlēcējs, galvas duša, spa guļamistaba dekori, dušas matiem, stikla orhideja, svelme duša, atpakaļ vannā, keramikas izlietne, krāsa duša.

    €11.31 €12.16
  • Instalācijas Veids: Rokas Turiet
  • Virsmas Apdare: NAV
  • Materiāls: ABS Plastmasas
  • Sertifikācija: CE
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Fiksēti Atbalsta Veids
  • Dušas forma: Bārs Forma
  • Dušas Galvas Funkcija: LED Dušas Galvas

Apraksts:

● Materiāls: dušas mājokļu ir ABS electroplated un hromēts, ar super izturība pret koroziju, spilgti un nav izbalināt, un ilgst tik jauns!

● Kvalitātes tests: Kvalitāte ir stabila garantija, lai sasniegtu slaveno zīmolu.Gatavo dušas produkts ir pārbaudīts par 10000 reizes.Ir ūdens necaurlaidīgs, un funkcija ir normāli.Tajā pašā laikā, gatavo dušas produktam ir veikti 3,000 pēc kārtas pārbaudes funkciju pārveidošanu bez salmus un ūdens noplūdes, un funkcija ir normāli.

● Meistarība: Inteliģento apgaismojuma sensors dušas izmantojam augstas kvalitātes projektēšana ABS kā izejvielas.Dizains un pelējuma atvēršanu katrā produktiem ir veikti vairāki eksperimenti.Caurumus uz dušām, ir gluds un tīrs, un nav ražošanas kļūdas vai defektus, piemēram, ar asumiem.Izskats ir skaista un harmoniska, ar uzlabotas dizaina koncepcijas, kas, racionāli apvieno izskatu, dizainu un funkcionālo dizainu.Mazo duša, varētu pārveidot par modernu un skaistu mākslas darbu vienā mirklī.

● Self-ienesošo: Atsaucoties uz ūdens spiediens, lai radītu elektroenerģiju, pati par sevi, bez barošanas avots (baterija), drošs un videi draudzīgs, kalpošanas laiks:> 6000h.

● Mehānisko: ātrgaitas spēcīgs magnētiskais motors, ko izmanto, lai nodrošinātu, ka ģenerators ir parasti brauc spilgtu LED gaismas parasti ar nosacījumu, ārkārtīgi zems ūdens spiediens.

● Iekšējais kodols: iekšējie serdes daļa ir pilnībā slēgtas papildu struktūru, lai nodrošinātu, ka tas nav rūsas, saskaroties ar ūdeni, jau ilgu laiku, un, lai nodrošinātu augstāku darba efektivitāti un stabilu darba valsts motora.

Specifikācija:

Zīmols: Bakeey

Apgaismojums stili:Krāsains flash

Produkta kategorija: dušas

Veids: Portatīvie

Amats: lietus duša, LED gaismas, masāža, spray

Materiāls: ABS

Iekārtas tips: Vītne

Process: Ūdens apšuvuma

Darba temperatūra: 0-80℃

Nominālais spiediens: 0.3

Komplektā Ietilpst:

1* LED Duša

/ Par pakalpojumu /

Uz Laiku Piegādi Pilnu kompensāciju, ja produkts nav saņēmis garantēto piegādes laiks

Ilgāk Aizsardzības 15 dienu vairāk aizsardzību pēc pasūtījuma pabeigšanas

Atdevi, Papildu ienākumus jebkuru produktu,tikai tiem, ideālā stāvoklī

Garantēta Kvalitāte Garantēta Kvalitāte vai Pilnu kompensāciju

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkuru problēmu, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti