ROKU DARBS LAPIS LAZULI JOMĀ AMETISTS ORGONE PIRAMĪDAS 60MM

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: roku darbs, metāla, 60mm klp stūre, tourmalin, kristāla sfēra, reliģisko piramide, piramīda, čakru piramīda, piramīdas orgonit, ametista akmens, kristāla piramīdas.

    €23.41 €26.02
  • Objektu Platums: 6cm
  • Modeļa Numurs: ORG213
  • Vienuma Tips: Rotaslietas Secinājumi
  • Materiāls: Dabīgais Akmens
  • Postenis Svars: 200g
  • Postenis Augstums: 6cm
  • Produkta Funkcijas: roku darbs
  • Objekta Garumu: 6cm

ROKU DARBS LAPIS LAZULI JOMĀ ORGONE 60MM

Materiāli: Lapis Lazuli Kristāla Lode,Ametists,Zelta folija,Sveķu Ideāls Čakra darbu, Reiki dziedināšanu, kristāla režģi, mājā, birojā, dekori, dāvanas, un vairāk!Pamatnes Izmērs: Apm.6cm zemāk Kristālu īpašības: Lapis Lazuli kristāla akmens ir saistīta arī ar saules enerģiju, ar savu zelta ieslēgumi no Pyrite, kas palīdz sabalansēt saules pinuma čakrā un trešās acs čakras.Kad šie divi enerģētiskie centri ir harmonijā, tas apvieno jūsu personīgās vēlmes ar dievišķo gribu.Integrējot Lapis Lazuli kristāla, akmens nozīmi savā ikdienas dzīvē, būs dotu jums, lai spīd tava gaisma pasaulē ar pārliecību un autentiskumu.Dziedināšanas izkārtojumus, iesakām laist Lapis Lazuli akmens uz trešās acs čakra, kas atrodas starp uzacīm.Tiklīdz jūs savienojaties ar savu enerģiju, sāk vizualizēt tīru gaismu, kas plūst caur jūsu ķermeni, un kas savieno jūs ar jūsu dvēseles mērķiem.Jūs arī iegūt papildu labums no tā nomierinošas enerģijas atbrīvojot spriedzi jūsu zemākas pieres.Ametists ārstnieciskās īpašības ir tik bagātīgs, jo akmens pats par sevi.Ir doma galvenokārt kā aizsardzības akmens.Kā tas ir saistīts ar kroņa čakra, tas ir noderīgi, jo nomierina prātu un ieskaita to negatīvās domas.Tas ietver negatīvisma, stresu un nemieru, kas ir iemesls, kāpēc daudzi meditēt ar ametista, lai atbrīvotos sevi no tumsas.Ametists ārstnieciskās īpašības ir īpaši noderīgi, attiecībā uz ar darbu saistītu stresu, jo akmens ir saistīta arī ar pārpilnība; tādējādi atbrīvojot stress, bet kas nāk labklājību.Ar ametista īpašības, kas veicina intuīciju un komunikācijas, var izmantot arī, lai palielināt darba efektivitāti. *Katra kristāla akmens ir unikāls formas un krāsas,piramīdas ir handmade produkti,tāpēc tur var nedaudz atšķirties no attēlos redzamas.

Piezīme 1. Lūdzu atļaut nedaudz kļūdas dēļ manuāla mērīšana. 2. Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu, faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Lūdzu, pārliecinieties, ka jums nav prātā, tas pirms maksāt. 3.Jo šis ir roku darbs sveķu produkts,tāpēc tas ir normāli, tas ir dažas visiable burbulis.

Tigana112021-01-03
"The item received was different than the item in the picture"
Sonynikt0072021-01-21
"very beautiful, thank you"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti