Valriekstu Koka Mehāniskā Tastatūra Rokas Balsts ar Anti-Slīdēšanas Paklājiņš Ergonomisks Spēļu, Galda, Delnas Pamatni Atbalsta 61 87 104 Taustiņi

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: peles paklājiņš, spēle peles paliktņa, tastatūras mechan, galda paklājiņš, peles redragon, riekstu krekinga, tastatūras pamatni, spēlētājs rokas balsts tastatūras, kawaii keycap, tastatūras mat.

    €10.54 €13.68
  • Zīmola Nosaukums: NoEnName_Null
  • Veids: Delnas Balsts
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

OOTDTY

【Sākotnējā Koksnes Kvalitātes] aicina Pieteikties griešana, roku pulēta, ne smakas, izbalēšanas un deformācijas pēc ilga laika izmantot

【Neslīdoša Dizains] aicina apakšā silikona pamatni, kas uzlabo saķeri ar virsmu, galdu, pat laikā, intensīvi rakstīt, tā nav pārgājusi, tāpēc, ka koka balstiem ir stingri nostiprināts.

【Silts Atgādināt] aicina Dabīgā koka, katra tekstūra būs atšķirīga, to krāsu toni, baltas malas, mezgli un pulēta zīmes nav kvalitātes problēmas, paldies par jūsu sapratni un atbalstu

1.Kāpēc izvēlēties mūs ?

Mēs esam profesionāla kokmateriālu pārstrādes rūpnīcas, kam ir ļoti stingras prasības par katru sīkumu.Tajā pašā izmaksas,mēs varam padarīt vairāk izsmalcinātu produktu.

2.Kāpēc ir lielākā atšķirība starp šo produktu un šo produktu no citiem tirgotājiem?

Neliels slīpums dizains, kas rūpīgi apsvērt vajadzībām katram klientam.nav līdzenas virsmas visā kuģa, tā rampas uz augšu pakāpeniski,ergonomisks .

Māsu

Izvairītos no ietekmes un skrāpējumiem

Nemazgāt ar ūdeni

Izvairīties no augstas temperatūras un pārkaršanas vides iedarbības

Izvairīties no kontakta ar ķīmisko vielu vai ķīmisko vielu

Specifikācijas:

Materiāls: Riekstkoks

Der mehāniskās klaviatūras.Palīdz nodrošināt pareizu ergonomiku, lai katru dienu izmantot.

Izmantojot vienu bloku koka bez saaudzēšanas.

Nekustamā izskatās nedrīkst būt tieši tas pats, rāda bildes, kas ir saistīts ar dabisku masīvkoksnes ir unikāla graudu par katru vienību.Paldies par jūsu sapratni!

Izmērs: 30cmx*8cm (61 taustiņš),

36cmx8cm (87 atslēga),

44cmx8cm (par 104 taustiņu)

Komplektā Ietilpst:

1 x Tastatūra Delnas Pamatni

Zelenina 19642021-01-01
"Product is as described there are some chips and scratches but nothing major. Arrived extremely fast within a week wasn't expecting that, was pleasantly surprised."
Iimfoggy2021-01-26
"goods were great but packing was poor. Some pickings were found when I got them. Please enforce the package, like more bubble wrapping!"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti