NLO Griešanās Apturēšana Karstā Gaisa Stirling Motors ar Mehānisko Tvaika Siltumu, Elektroenerģiju, DIY Zinātnes Izglītības Rotaļlieta

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: bycicle mehānisko diy, flybarless helikopteru, mārciņa motoru 16, cilvēks nlo, zīdaiņu zinātnes rotaļlietas, kuģis, pannas tvaika, toyan fs s100g 4 taktu rc motoru, iekšdedzes dzinēja modelis, diy gaisa motora.

    €34.51 €67.67
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Veids: Dzinējs
  • Dzimums: Unisex
  • Zīmola Nosaukums: MagiDeal
  • Modeļa Numurs: ms3072848
  • Materiāls: Metāla
  • Vecums: > No 8 gadiem
  • Sertifikācija: CE

Apraksts:

Peld apakštase formas pilns zinātniskās fantastikas, jaunu un unikālu, klusums tvaika dzinēja modelis, dizains, pilna spēka.Metāla rokdarbu ar lielu retro skaistumu, sniedzot cilvēkiem neierobežotu zinātkāri un ieslīdējis tādā kā nomoda sapnī.

Tvaika dzinēja modelis ir rūpīgi izgatavots pilnībā no metāla, un katra daļa ir smalki pārstrādātas, bagātas metālisks spīdums, un katra daļa ir precīzi saskaņota, atbalstot meistarība, pilna tekstūras un kvalitātes nodrošināšana.

Šis produkts ir nepieciešama DIY montāža.Tas nāk ar montāžas instrukciju rasējumi un uzstādīšanas rīku, lai viegli uzstādīšana.Vieta gatavo modelis, uz horizontālu galdu, pievienot alkohola ar spirta lampiņa, pievieno ūdeni, lai katla, gaismas alkohola lampas un novietojiet to zem apkures katls, savukārt ārējā gredzenā, lai palīdzētu sākt, un NLO var pagriezt.

Savienojot tvaika dzinēja modelis, izmantot jūsu rokās-par spēju, ievērot tvaika dzinēja ekspluatācijas procesā, un saprast tās uzbūvi un pamatprincipiem.Jūs varat darīt, zinātnisko un tehnoloģisko eksperimentu, uzlabot savas zināšanas fizikas, un palielināt savu interesi mācīties.To var izmantot arī kā apdares ar kolekcijas vērtību.

Padomi: Lietojiet 95% alkohola (nav iekļauts) degvielas, nelietojiet citas eļļas.Neaizskariet karstas daļas, mašīnu ar rokām, lai izvairītos no apdegumiem.

Specifikācija:

Izmērs: 116x90x129mm / 4.56x3.54x5.07inch

Materiāls: Metāla

Komplektā Ietilpst:

1 Komplekts Tvaika Dzinēja Modelis Rotaļlietas

Piezīme:

Lūdzu, ļauj 1-3mm mērīšanas novirze, jo manuāla mērīšana.

Sakarā ar dažādu monitoru un gaismas efektu,faktisko krāsu preci var nedaudz atšķirties no krāsas parādīja, uz bildes.Paldies!

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti