Nobsound Jaunāko Maz T7 6J1 Vārstu Cauruļu AUX & Phono MM Vinilplašu priekšpastiprinātāja Hi-Fi Stereo Preamp Bezmaksas Piegāde

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: v caurules pastiprinātājs, bluetooth nobsound, hifi fet pastiprinātāju, headphon amplifi, phono, audio dac, maza caurule preamp, phono preamp, led bloks, vīrieši vinilplašu.

    €47.17 €58.96
  • Veids: Pre-Amp/Procesors
  • Pastiprinātāja Klase: A
  • Kanāli: 2 (2.0)
  • Modeļa Numurs: T7
  • Iepakojums: Jā
  • Audio Izejas: Stereo L/R RCA
  • Skaits L/R RCA Ieejas: 1
  • Zīmola Nosaukums: nobsound
  • Funkcijas: Aktīvā Amplifikācijas
  • Maksimālā Jauda Vienam Kanālam: NAV JAUDAS
  • Kanālu Skaits: 2
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Audio Ieejas: TRS/Audio Jack, Phono MM/MC

Caurules CD / MM Phono RIAA priekšpastiprinātāja Tas ir jauns multi-function Preamp izstrādāta ar Douk Audio un Mazais Lācis, jūs varat izmantot to kā phono MM preamp vai augstas precizitātes Caurules priekšpastiprinātāja .Mini izmērs var dot jums silts cauruļu skaņas, alluminum šasijas ar burvīgu gaismas lampu un Hi-end gala, tas viss c izveidot savu perfektu izskatu.Turklāt , viņas silts tonis, kas noteikti dos jums pārsteidzošu mūziku e xperience.NOTIC:

Phono funkciju Tikai MM (Moving-Maganetic Kasetne) vinilplašu tikai.nav atbalsta MC truntable,

AUX funkciju tikai CD vai DAC vai DATORS vai mobilais vai līdzīgs spēlētājs.

Īsa pamācība:

Tas ir HiFi PHONO RIAA un CD multi-function preamplifier.phono RIAA funkcija daļa ir es esmu re-dizains, tas attiecas DENON-AVR-2310CI AV pastiprinātāju, tur ir Ļoti laba mūzikas atskaņošanu, skaņas atjaunot oriģinālu.ja jums bija vinilplašu jau, tagad ir pienācis laiks pārskatīt klasika .AUX funkciju caurules bufera funkciju, lai iegūtu labāku siltu skaņu, lai jūs varētu uzstādīšanas T7 darba AUX vai phono ar ievades selektors....Parametri:

① RIAA phono daļa:

RIAA freq atbildes 20hz-20kHz +/- 0.5 dB, S / N attiecība> 85dB THD Nominālā / maksimālā izejas 300mV / 1.8 V Izejas pretestība 200 omi, ievadi 47k omi / 220 pF ② AUX daļa:

Ieejas spriegums: AC12 ~ 18V Frekvenču diapazons: 20 HZ - 20 KHZ Ieejas jutības 300 mv SNR: 96 db Kopējais harmoniskais kropļojums izejas Jaudas diapazons: 0.2 W, Izejas pretestība: 100K Ieejas pretestība: 50K

Noklusējuma Caurule modelis: 6J1 (Var tieši aizstāt caurule modelis: 5654,6AK5, EF95 utt.) Šasijas izmērs: (W)80 × D)116 × (H)28 mm Neto svars: 0.24 Kg (0.55 Kg ar iepakojuma)

Paketē iekļauts:

1 x preamplifier 1 x strāvas padeve 2 x 6J1 caurules

Elektroinstalācijas Diagramma Ziņas: Tagad atbilstoši klienta vajadzībām , mēs pievienot Iegūt kontroli pārslēgties uz PCB, jūs varat pārslēgt to uz sevi.

Q&A par hum problēma

Q: man skaļi dungot ar šo T7 phono preamp.

A: smirdēt trokšņa, sākumā, mums ir jāprecizē, ka visi phono preamps ir zināma fona troksnis.Tas nebūs skaļi, bet mazliet skaļa, ir tikai normāli.Turntable ir sava veida analog spēlētājiem, un to nevar salīdzināt ar digitālo spēlētāji šajā sakarā.Bez tam, ir daudzi faktori, kas var izraisīt sliktu troksni.Lai atrastu pareizo iemesla dēļ, jums ir nepieciešams veikt dažas pārbaudes, un šeit ir dažas instrukcijas.

Iemesls: T7 nav pievienota zemes arī.

Šis ir visbiežāk un nemanot iemesla dēļ.Lūdzu, pārbaudi to šādas darbības, kā norādīts zemāk.

Kamēr ierīce tiek atskaņota mūzika, pacelt GND vara daļa T7 ar pirkstiem.Ja fona troksnis ir daudz zemāka, tad T7 nav savienots ar zemi.Par šo jautājumu mēs sagatavoja 3m vads iepakojumā, lai jūs varētu atrisināt ar sevi.Tikai izmantot to, lai izveidotu savienojumu ar GND ar jebkuru lielu garīgo elementu jūsu mājās, piemēram, windows vai garīgās galdi.

Iemesls B: T7 nesakrīt ar jūsu pastiprinātāju labi.

Pastāv iespēja, ka T7 var nesaskanēt ar dažiem digitālajiem pastiprinātājiem arī, kas var novest pie ļoti skaļu troksni.,(mēs esam pārbaudiet to ar dažām T un D Klases digitālo pastiprinātāju.Un konstatēja, ka.T Klases pastiprinātājs ir labākais.Diezgan atpakaļ troksni, Bet...D Klases pastiprinātājs ar skaļu troksni. )

Tas ir iemesls, kāpēc mēs iesakām izmantot profesionālus tīra augstas precizitātes pastiprinātājus, piemēram, AV pastiprinātāju, vai vakuuma cauruļu pastiprinātāji (tā būs labāk, ja pastiprinātājs nav aprīkoti ar Bluetooth).

Iemesls, C: RCA vads ir sliktas kvalitātes.

Labs RCA vads būs aprīkots ar anti-traucēšanas magnētisko gredzenu, kas var efektīvi samazināt dažādus traucējumus.Q&A par skaņas kropļojumiem problēma:

Iemesls: jūsu vinilplašu izejas signāls nav PHONO.Varbūt ir LINE OUT.Lūdzu, pārbaudiet vinilplašu izejas LIGZDA.ja ir PHONO/LINE OUT maiņa.Lūdzu noteikt to "PHONO" režīmā.

Iemesls B: T7 ir RIAA funkciju daļēji bojāta.Lūdzu, sazinieties ar mums, lai iegūtu rezerves galvenā kuģa. (vai, ja jūs esat DIYer.Jūs arī varat repalcement to.Tas ir 80% DP čipu sadedzināt. (IC režīms ir: 2068, jūs varat repalce tā, lai 5532 vai līdzīgu čipu.

Igor Cheban 002020-12-08
"As phono is rubbish as you guys can see in any review on internet. But has something very curious about this design, if u use input 3,5mm as sound source and alloy key right for option "aux", welcome to New World sound audiofilo is cornetando like the connoisseur word sir (and it is a certain reason, After all). Never will understand the input 3,5mm to not be as a form of masoquismo, as pre phono, but finally, if this spirit level sports already purchase two and more the valves replacement."
Margoritka20002020-12-26
"it doesn't work"

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti