6/12PCS Fidget Maņu Rotaļlietas Unicorn Elastīgās Virves Elastīgs String Autismu Nepieciešama Īpaša Stresa Atslodzes Rotaļlietas Pieaugušajiem Un Bērniem

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: meitene unicorn, popit nagu, fidget pop to, maņu rotaļlietas, pop ot fidget rotaļlietas, fidget rotaļlietas, vienkārši dimple fidget rotaļlietas vent, anti stresa bumbu, mēness lēkt, anti stress rotaļlietas.

    €2.71 €4.03
  • Vecums: 14 Gadiem Un Uz Augšu
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)
  • Modeļa Numurs: maņu rotaļlietas
  • Brīdinājums: Maņu Rotaļlietas
  • Atbalsts: Piliens Piegādes/ Vairumtirdzniecības
  • Tēma: Sporta

Funkcijas:

1. Interesanti, mācību līdzekļus un fizikālā terapija: visu vecumu Cilvēkiem ir bauda elastīgs virknes dažādiem veidiem, kā uz ilgu laiku.Šīs līnijas var būt noliecās uz dažādas formas, skaitļus un burtus, lai palīdzētu bērniem uzlabot viņu mācību prasmju un iztēle.

2. Unikāls maņu dizains: Jūs saņemsiet 6/12 ļoti gudrs, ilgi un krāsains stīgas, zila, dzeltena, sarkana, zaļa, violeta un rozā ar mīkstu tekstūru.Šie bagāžnieka stīgas var palīdzēt bērniem, palielinātu izturību par to ieroču un attīstīt labu mehānisko prasmes.

3. Droša un izturīga bērniem: no anti-alerģiskas, kvalitatīvu, drošu TPR materiāli, lai nodrošinātu, ka tās neradīs bīstamību bērniem vispār.Šīs mīkstas elastīgas auklas ir ļoti izturīgi.Brīnums bērniem ir maņu orgānu problēmas, izvairīties, velkot matu un nagu nokošana.Ieteicams ar vecākiem, speciālistiem, studentiem un skolotājiem.

4. Daudzfunkcionāls maņu rotaļlietas: stīgas var izmantot kā dekorācijas mājās, birojos un pat klasēs.Spilgti un īpašas krāsas var dot cilvēkiem sajūtu siltumu un laimi, un viegli piesaistīt uzmanību bērniem un pieaugušajiem.Kad jūs jūtaties garlaicīgi, vai arī uzsvēra, jums var arī stiept vai velciet tos, lai atbrīvotu no stresa un atpūsties sevi.

5. Izsmalcinātu dāvanām, kas piemērotas visu vecumu: Dzimšanas dienas dāvanu, Ziemassvētku dāvanas vai Lieldienu dāvanu.Bērniem un pieaugušajiem būs īpaši pārsteigts, kad viņi saņem šo inovatīvo dāvanu ar unikālu dizainu un lielisku kvalitāti.Vieglais svars un viegli ceļot.

Specifikācija:

Materiāls: TPR

Garums: apmēram 19cm/7.48 gadā

Krāsa: zila, dzeltena, sarkana, zaļa, violeta, rozā

Iepakojuma Saraksts:

6*Maņu Rotaļlietas Stretchy String

Vai

12*Maņu Rotaļlietas Stretchy String

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti