Eyeshadow Lodziņā 72 Krāsas Viss vienā Aplauzums Komplekts Eyeshadow Palete Grims Komplektā Ietilpst 36 Krāsas, Matēts Eyeshadow Palete un 4.

Pieejamība:
Pieejams

Tagi: cosmet, somas rotaslietas, 1 72 militāro modelis, lūpu daudz, kaste uno, komplekts makup, viss vienā galddatori, acu ēnas, aplauzums komplekts, grims miss rose.

    €11.64 €14.92
  • Veids: aplauzums komplekts
  • Sastāvdaļas: aplauzums komplekts
  • Zīmola Nosaukums: miss rose
  • Modeļa Numurs: aplauzums komplekts
  • NETO MASAS: 360G
  • Daudzums: 1
  • Izcelsme: KN(Izcelsmes valsts)

Funkcijas:

1. Komplektā: grima komplekts iekļauj lūpu spīdums, vaigu, bāzes krēms, spīguļi, eyeshadow palete, kas ir 74 krāsa aplauzums komplektu.

2. Praktiski un Izturīgi: grims komplektā ietilpst 74 dažādās krāsās (tostarp 36 acu ēnas, 28 lūpu spīdums, 4 krāsu korektors, 3 krāsas vaigu, 3 krāsu kontūru pulveris).Eyeshadow 80% ir matēta krāsa, 20% ir perlamutra krāsu. 4-slāni pulveri pannā, ar spoguli, 1 divguļamā devās sponge acu ēnas stick, 1 konturēšanas suka, 1 lūpu otiņu, spoguli un plastmasas ārējā kaste.

3. Viegli Pārvadāt: Katru pulveris renes pieņem 3D zīmēšanas veidu, un tas ir aprīkots ar jaunu izskatu, kas ir izsmalcinātu un ērti veikt!

4. Mīksta un Maiga: Šis grims ir multi-funkcionālo grims, acu ēnas, kas sastāv no dažādu minerālu pūderi.Pulveris ir mīksta un maiga, viegli krāsu.Tā ir bagātīgi barojošs un mitrinošs faktori, lai padarītu jūsu trauslo izskatu, ir vairāk veselīgu un skaistu.Izsmalcinātu dizainu, pilnīgu funkciju, var apmierināt parasti grims un profesionālo kosmētiku, dizains.Kombinējot vairākas krāsas var radīt dažādas personalizētas krāsu efektus!

5. Viegli Noņemt: grims, iezīmes ūdensizturīgs efekts, kuru ir viegli noņemt.Un grima komplekts nav kairinājums uz ādas!Un nav nekādas smaržas!Derīguma termiņš aplauzums komplekts ir 36 mēneši.

Specifikācijas:

Nosaukums: 74-krāsu grims kombinācija

Izmērs: apmēram 18*11*4CM/7.09*4.33*1.57 jo

Svars: ap 360g

Iepakojuma Saraksts: Aplauzums Komplekts Kaste*1

Mēs neesam atbildīgi par jebkādiem muitas nodokļiem vai ievedmuitas nodoklis

Mēs darīsim visu iespējamo, lai apkalpotu mūsu klientus labākais, ko mēs varam.

Mēs atmaksāsim jums, ja jūs atgrieztos vienumus 7 dienu laikā no saņemšanas posteņiem, jebkuru iemeslu dēļ.Tomēr pircējam ir jāpārliecinās, ka preces atpakaļ ir viņu sākotnējiem nosacījumiem.Ja šīs preces tiek zaudēti vai bojāti, ja tie netiek atgriezti, pircējs ir atbildīgs par šādu kaitējumu vai zaudējumu, un mums nebūs jānodod pircējam pilnu kompensāciju.Pircējam vajadzētu mēģināt iesniegt prasību loģistikas uzņēmums, lai atgūtu izmaksas, bojājumu vai zaudējumu.

Pircējs ir atbildīgs par kuģniecības maksas, lai atgrieztu preces.

Savu gandarījumu un pozitīvas atsauksmes ir ļoti svarīgi, lai mums.

Lūdzu atstājiet pozitīvas atsauksmes un 5 zvaigznes, ja jums ir apmierināti ar mūsu preces un pakalpojumi.

Ja jums ir kādas problēmas ar mūsu produktiem vai pakalpojumiem, lūdzu, jūtieties brīvi sazināties ar mums, pirmkārt, pirms jūs atstāt negatīvas atsauksmes.

Mēs darīsim visu iespējamo, lai atrisinātu jebkādas problēmas, un nodrošināt jūs ar labāko klientu apkalpošanu.

Lloydsbrown2020-09-18
"Loved. Fast delivery and a great quality. Thank you."
Pkabinov Kristi1982dg2021-01-30
"fully broken"
Stas Extreme2020-10-29
"The product arrived broken and did not return the money is not recommended this seller"
Theryd3r2020-12-15
"It is broken "

Uzraksti atsauksmi!

  1 star 2 stars 3 stars 4 stars 5 stars
Kvalitāte
Cena

Saistītie Produkti